11 / 05 / 2024

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

İnegöl'de yıkımlar başladı!

Bursa İnegöl Belediyesi, daha yaşanabilir ve modern bir kent oluşturmak için bölgelerde kamulaştırma ve yıkım çalışmaları devam ediyor. Sinanbey Mahallesi ve Kemalpaşa Mahallesi'nde yıkımlar yapıldı.

Bursa İnegöl'e modern BUSKİ binası!

Su ve alt yapı hizmetlerinin daha iyi şartlarda verilebilmesi hedefiyle İnegöl’de hayata geçirilen BUSKİ hizmet binası, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından hizmete açıldı.

Bursa İnegöl'e modern meydan!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'e yeni bir meydan kazandırıyor.

Recep Altepe'den İnegöl Fuar Merkezi´ne destek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl’de 50 bin metrekare alana kurulacak modern fuar merkezine destek verdiklerini açıkladı.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Manisa Sarıgöl’e modern otopark ve pazar yeri!

Sarıgöl’ü daha yaşanabilir ve modern bir kent yapmak için yoğun çalışma içerisinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, modern otopark ve pazar yeri startını verdi.

İnegöl’e modern meydan!

İnegöl Belediyesi’nin modern ve estetik bir görünüme sahip şekilde yeniden düzenlediği Fatih Cami karşısındaki meydan, törenle açıldı.

Manisa 7 Eylül Caddesi'ne modern dokunuş!

İl genelinde başlattığı hizmetlerle Manisa’nın çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da 7 Eylül Caddesi’nde yol ve kaldırım düzenlemesine başladı. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından 7 Eylül Caddesi modern bir görünüme kavuşacak.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Bursa Oylat'a otel geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl Oylat’a 2 ayrı binadan oluşan otel kazandırıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tüm değerlerini en iyi şekilde kullanmayı amaçlanan tesislerin BURFAŞ kalitesiyle işletileceğini söyledi.

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden İnegöl'e modern pazar alanı!

Geçen yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar Alanı’nın (MERPA) yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek Haberi

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek

Şifalı sularıyla tanınan Oylat’ın modern sağlık turizm tesisi haline gelmesi için düğmeye basıldı. Kısa adı “SUGESAM” olan projeyle, Oylat’ın şifalı suları; saunalar, buhar odaları, terapi jakuzileri, masaj odaları, dinlenme mekanları, özel odalar ve modern hamamları ile insan sağlığına hizmet için sunulacak. 


Sanayinin yanı sıra spor ve turizm faaliyetleriyle de anılan bir şehir olmak hedefi doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran İnegöl Belediyesi’ne ait “Oylat’ta Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi Kurulması (SUGESAM)” adlı proje, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından kabul edilerek, destek almaya hak kazandı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 12 ay sürecek projenin toplam bütçesinin 493 bin TL olduğunu belirterek, “Bu rakamın 246 bin lirasını BEBKA’nın sağlayacağı hibeyle karşılayacağız. Geriye kalan kısmını ise Oylat AŞ bütçesiyle sonuçlandıracağız” dedi. 


Aktaş, projeyle,...