05 / 05 / 2024

İnegöl projeleri 2015

İnegöl projeleri 2015

TOKİ tarafından 2 etap dâhilinde yapımı tamamlanan 1930 konut, Hz. Ali Camii, Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi ve TOKİ Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

İşte İnegöl'ü değiştirecek projeler!

İnegöl Belediyesinin yıllık değerlendirme toplantısında sunum yapan Etüt Proje Müdürü Fatma Cavcı, 2015 yılında hayata geçirilen çalışma ve projeler hakkında bilgi vererek, 2016 yılının projelerini sıraladı.

Bingöl'de 2015 yılında konut satışları yüzde 133,3 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ver ilerinden derlenen bilgilere göre, Bingöl 2015 yılının 10 ayında konut satışları bakımından İstanbul ve Ankara diğer illere büyük fark attı.

Kiracı kirayı ödemezse ne yapılır 2015?

Gayrimenkul kiralamalarında mal sahibi bazı sebeplerin doğması ile kiracısından tahliyesini isteyebiliyor. Bu sebeplerin başında kiracının kirayı ödememesi geliyor. Peki, kiracı kirayı ödemezse ne yapılır 2015?

Eva'nın ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri periskop analizi 22. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içeriği şöyle;

Bursa İnegöl alt gelir grubu TOKİ başvuru 2015!

TOKİ Bursa İnegöl 1 Etap'ta yer alan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede 10 bin 746 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Bursa İnegöl alt gelir grubu TOKİ başvuru 2015 detayları...

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık!

Alt gelir grubu TOKİ Bursa İnegöl 1. Etap satılık 2+1 daire 84,96 metrekare büyüklükte dizayn edildi. Projede başvurular 14 Eylül ile 30 Ekim 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Tapu işlemleri nasıl yapılır 2015?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Takasbank arasında imzalanan protokolle, gayrimenkul satışlarının güvenli ortamda yapılabilmesi için tapu takas uygulaması geliştirildi. Peki, tapu işlemleri nasıl yapılır 2015?

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi başvuruları!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi Evleri'nde yer alan toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Bursa İnegöl Akhisar Mahallesi başvuruları 10 Ağustos 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

İnegöl projeleri 2015 Haberi

İnegöl projeleri 2015

TOKİ tarafından 2 etap dâhilinde yapımı tamamlanan 1930 konut, Hz. Ali Camii, Mehmet Akif Ersoy ilk ve ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Lisesi ve TOKİ Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı. 


Açılış töreninde konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş "2004'te göreve gelince bir hayal kurduk. Burasının büyümesindeki projelerin hepsi İnegöl Belediyesi'ne ait" diye...