05 / 05 / 2024

İnegöl Saray projesi

İnegöl Saray projesi

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a seslenerek; “Yüreğiniz varsa sizi saray sevdanızla alakalı kamuoyu referandumuna davet ediyoruz. Gelin bu konuyu İnegöl’ün değerli halkına soralım” dedi.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Lava Aqua Gümüşlük projesi satışta! Yeni proje!

Lava Yapı tarafından inşa edilen Lava Aqua Gümüşlük villa projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 40 adet özel villa hayata geçirilecek.

İnegöl Vizyon 12 soruda tüm detaylarıyla!

Bursa İnegöl’de yükselecek olan İnegöl Vizyon Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 306 adet konuttan ve 13 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, İnegöl Vizyon Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ Bursa İnegöl 2+1, 3+1 fiyatları ne kadar? 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa İnegöl 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa İnegöl projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

TOKİ Bursa İnegöl'de inşaat çalışmalarına başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İnegöl'de 3. Etap Toplu Konut Projesi'nin inşaatına başladı. 

İnegöl'e millet bahçesi müjdesi!

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçeye 5 yeni proje geldiğini söyleyerek bu projelerden birinin millet bahçesi projesi olduğunu dile getirdi. 

Kanal İnegöl projesi için düğmeye basıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kanal İnegöl’de çalışmalar başladı. Projenin 2021 yılı sonunda tamamlanması bekleniyor.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Bingöl Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor!

Bingöl'de Düzağaç İl Özel İdare karşısında bulunan yaklaşık 3 bin ailenin yaşadığı Saray Mahallesi kentsel dönüşüm bekliyor.

TOKİ Düzce Kaynaşlı 2019 projesi detayları!

TOKİ Düzce Kaynaşlı 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Saray projesi Haberi

İnegöl Saray projesi


CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a seslenerek; “Yüreğiniz varsa sizi saray sevdanızla alakalı kamuoyu referandumuna davet ediyoruz. Gelin bu konuyu İnegöl’ün değerli halkına soralım” dedi.

CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, yaptığı basın açıklamasında;

“Mart ayı Belediye Meclis toplantısının 48. Gündem maddesi sebebi ile bu basın açıklamasını yapma ihtiyacı duyuyoruz. Bu açıklamayı siz değerli İnegöllü hemşerilerimizi bilgilendirmek adına görev addediyoruz. 22 bin metrekarelik eski hastaneden boşalan arsa üzerine tüm uyarılarımıza rağmen “Saray” yapmak isteyen “Lale” devri zihniyetine sormak istiyoruz.

 Büyükşehir Belediye Hizmet binası 136 yıllıktı. Doğru bir tercih ile 35 bin metrekare alan üzerine 46 bin metrekare hizmet binasını 55 milyon TL’ye yaptılar.

Genişleyen hizmet sahasına uygun bir yapıyı kazandıran Büyükşehir özentisi ile tahmini bütçe olarak Büyükşehir maliyetine göre 21 milyon...