27 / 04 / 2024

inegöl Tematik Lise

inegöl Tematik Lise

Milli Eğitim Bakanlığı'nca Türkiye genelinde 16 ilde hayata geçirilen tematik liselerden biri Bursa İnegöl'de açıldı.

İnegöl’de tematik lise açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı'nca Türkiye genelinde 16 ilde hayata geçirilen tematik liselerden biri Bursa İnegöl'de açıldı.

Kocaeli’de 3 tematik lise açılıyor!

Milli eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze’de yapılan “Kocaeli Mesleki ve Teknik Eğitim-Sektör İşbirliği” toplantısını değerlendirirken Dilovası’nda 1, Gebze’de 2 tematik lise açılacağını söyledi.

TOKİ'nin Bursa İnegöl'deki bin 930 konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa’nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul, ortaokul ve lise binalarını hizmete açtı.

İnegöl'de 1.930 TOKİ konutu hizmete açıldı!

Sağlık Bakanı ' Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'nın İnegöl ilçesinde bin 930 adet TOKİ konutu, cami, aile sağlığı merkezi, ilkokul ve ortaokul ayrıca lise binalarını hizmete açtı.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

İnegöl'de altyapıya 250 milyon liralık yatırım yapılacak!

İnegöl 'de 2015 yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'ün yeşil alanları Büyükşehir'e devredildi!

İnegöl Belediye Meclisi, ilçede bulunan 5 yeşil alanın Büyükşehir Belediyesi'ne 10 yıllığına tahsis edilmesini kararlaştırdı. Başkan Alinur Aktaş, BURFAŞ'ın Alanyurt Kent Parkı'nı tesise çevirerek, Helitaksi'yi bu bölgeye indirmek istediğini bildirdi.

Alinur Aktaş: 2015 yılı İnegöl için hamle yılı olacak!

Geride kalan 2014 yılını değerlendirerek konuşmasına başlayan Başkan Alinur Aktaş, yerel seçimler ile birlikte hayata geçen Bütünşehir Yasası'nı da değerlendirdi. İşte Başkan Aktaş'ın konuşmasından satır başları...

İnegöl Mobilya AVM dünyaya açılıyor!

Mobilya dünyasına yepyeni bir anlayış, boyut ve pazarlama stratejisi getirecek İnegöl Mobilya AVM, üretimden gelen güçlerini pazarlama kolaylığına dönüştürmek isteyen İnegöllü mobilyacıların elini güçlendirecek en önemli mekan olacak.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

inegöl Tematik Lise Haberi

inegöl Tematik Lise


Milli Eğitim Bakanlığı'nca Türkiye genelinde 16 ilde hayata geçirilen tematik liselerden biri Bursa İnegöl'de açıldı.


Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu’nda açılan Tematik Lise, mobilya sektörüne kalifiye eleman yetiştirecek.


Mobilya üzerine açılan tematik Liseye ilk etapta 80 öğrenci alınacak. Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu’ndaki Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bünyesinde açılan tematik lise, Bursa'da ilk olma özelliğini taşıyor. Türkiye genelinde kapılarını açacak 16 tematik lise arasında yerini alan lise proje okulu olarak faaliyet gösterecek.

İnegöl Tematik Lisesi’ne kaydolmak isteyen öğrenciler, yetenek imtihanına tabi tutulacak. sınavına Değerlendirme puanının yüzde 30´u ile TEOG puanının yüzde 70´inin toplamından oluşacak puana göre öğrenciler liselere...