13 / 05 / 2024

inegöl ve yenişehirdeki arazilerin satışı

inegöl ve yenişehirdeki arazilerin satışı

Bursa'nın Yenişehir ve İnegöl ilçelerinde hazineye ait atıl vaziyetteki araziler satış ve kiralama yöntemiyle ekonomiye kazandırılıyor. Açık teklif usulü yapılacak olan ihalelerle, arazilerin cazibe alanına dönüştürülmesi hedefleniyor...

Kastamonu Taşköprü'ye 1939 yılında yeni binalar inşa edilmiş!

Kastamonu Taşköprü'de 1939 yılında yeni kamu binalarının inşası için çalışmalar başlatılmış. Bu binalar arasında Hükümet Konağı, Halk Evi ve Belediye binası yer almış...

Eylül 2023 yeni ve zamlı dul-yetim maaşları tek tek açıklandı! Hesaplara tam bu kadar yatacak! Acil bakın!

Eylül 2023 yeni ve zamlı dul-yetim maaşları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki zamlı dul-yetim maaşları ne kadar oldu? Hemen hesaplara yatırılacak bu paralara bakın...

Zamlı ve yeni dul-yetim maaşı tablosu! Hemen tek tek açıklanan bu yeni maaş tablosuna bakın!

Zamlı ve yeni dul-yetim maaşı tablosu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Hemen tek tek açıklanan bu yeni maaş tablosuna bir bakın...

Yaşlı ve engelli maaşı alanlara bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Maaşlar resmen erken yatacak!

Yaşlı ve engelli maaşı alanlar merakla yeni maaşlarının kaç lira olacağını araştırırken, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla maaşların ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili konuştu. 

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

İnegöl Belediyesi'nden yatırım atağı!

İnegöl Belediyesi yeni yatırımlar için harekete geçti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı’nın olduğunu belirtti ve Millet Bahçesi’nin de hayırsever işadamı Mehmet Yıldız’ın desteği ile yapılacağını belirtti.

Türkiye'de mevcut yapı stoku ve yeni yapılar sağlamlaştırılmalı!

Türkiye deprem kuşağı üzerinde yer alıyor. Mevcut yapı stoku ve yeni yapılar sağlamlaştırılmalı. Peki bu nasıl olacak? Türkiye'de bir daha enkaz olmaması için ne yapılmalı?

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Mahall Bomonti İzmir’den dört 4’lük yeni yıl kampanyası!

Başta enerji ve inşaat sektörü olmak üzere Türkiye’nin en güçlü grupları arasında yer alan Türkerler Holding’in, Mahall Bomonti İzmir projesinde dört 4’lük yeni yıl kampanyası başladı.

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Yeni Havalimanı ile havacılıkta yeni dönem başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 12. Uluslararası sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı'nda konuştu. Turhan, konuşmasında ''Yeni havalimanımızla da havacılıkta yeni bir dönemi başlatmış olacağız" dedi.

inegöl ve yenişehirdeki arazilerin satışı Haberi

inegöl ve yenişehirdeki arazilerin satışı


Bursa'nın Yenişehir ve İnegöl ilçelerinde hazineye ait atıl vaziyetteki araziler satış ve kiralama yöntemiyle ekonomiye kazandırılıyor. Açık teklif usulü yapılacak olan ihalelerle, yaklaşık 3 milyon metrekarelik arazilerin cazibe alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.


Bursa Defterdarlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, ocak ayında Yenişehir'de 33 parçadan oluşan toplam 441 bin 133 metrekare, İnegöl’de ise 2 parçadan oluşan toplam 2 milyon 498 bin 66 metrekarelik arazi, satış ve kiralama yoluyla ihaleye çıkarılacak. Yapılacak ihaleyle devletin kasasına 6 milyon lira civarında kaynak girmesi bekleniyor. Açıklamada, ”Tarla, kavaklık ve çalılık vasfındaki kiralık araziler, yıllık 1020 ila 1075 lira arasında bedelle kiraya verilecek. Satılacak arazilerin bedelinin en az 4’te biri peşin olarak tahsil edilecek, geri kalan meblağa 24 ay içerisinde 8 eşit taksitte ödeme imkânı sağlanacak. Bu taksitlere...