13 / 05 / 2024

inegöl yol

inegöl yol

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Bütünşehir’ uygulamaları kapsamında İnegöl’ün Ortaköy, Muratköy, Soğukdere, Maden ve Gazelli bölgelerinde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor.

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

İnegöl’ün çehresi değişiyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte İnegöl’de yol kenarlarında devam eden rekreasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

İnegöl Müteahhitler Derneği yeni hafriyat döküm sahası oluşturdu!

Büyükşehir Yasasıyla birlikte yasaklanan hafriyatların yol boylarına gelişi güzel dökülmesine alternatif arayan İnegöl Müteahhitler Derneği, yeni bir döküm sahası oluşturdu.

Bornova'da ikinci Ağaçlı Yol vakası!

Planda "Bölgesel Park" olarak geçen Ağaçlı Yol'un satılıp imara açılmasından sonra Bornova'da bir imar skandalı daha yaşandı. 135 dönümlük ağaçlı arazi, konut dışı imara açıldı.

İnegöl Oylat'ta yol açma çalışmaları devam ediyor!

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nin termal turizm bölgesi Oylat, sele teslim oldu. Sel ve heyelan sonucu tatilcilerin araçları ve Green Termal Oteli ile Oylat Pazaryeri inşaatı selden ve toprak kaymasından zarar gördü.

Bornava'daki ağaçlı yol ne olacak?

BORNOVA'da 'Ağaçlı Yol' olarak bilinen alanda Karayolları'na ait 54 bin metrekarelik iki ayrı arazinin Özelleştirme Dairesi tarafından plan değiştirilerek alınan satış kararı kentte büyük tepkilere neden olmuştu.

İnegöl'e mobilya AVM inşa ediliyor!

INEGÖL'de 50 mobilya sanayicisinin ortak girişimiyle temeli atılan 100 milyon dolar yatırım bedelli Mobiliyum AVM, yabancı alıcıları yılın her dönemi ağırlamayı hedefliyor...

İnegöl'e hızlı tren müjdesi!

Bursa ile Ankara’yı birbirine bağlayacak olan yüksek hızlı tren hattı heyelana takıldı. Yenişehir içinde yüksek hızlı tren hattının geçeceği bölgelerdeki heyelanlar sebebiyle güzergah İnegöl’e kaydırıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015 yol yapım çalışmalarını belirledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı. Yapılan sunumda, 2015 yılı yol yapım çalışmalarıyla ilgili bilgiler de verildi.

İnegöl'de metruk binalar yıkılıyor!

İnegöl Belediyesi, metruk binaların yıkımını sürdürüyor. Son olarak, Fatih Mahallesinde Yenişehir Yolu üzerindeki metruk bina yıkıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ilçemizin daha güzel olması için çalışıyoruz dedi...

İnegöl'de metruk binalar yıkılıyor!

İnegöl Belediyesi, metruk binaların yıkımını sürdürüyor. Son olarak, Fatih Mahallesinde Yenişehir Yolu üzerindeki metruk bina yıkıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, ilçemizin daha güzel olması için çalışıyoruz dedi...

Ayvacık’ta turizm amaçlı yol yapım çalışmaları sürüyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık’ta turizm amaçlı yapımı süren yol çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu... Bu güne kadar yapılan çalışmalar sonucunda çift şeritli olacak şekilde 6 kilometrelik uzunluğa ulaşıldı.

İnegöl Belediyesi 32 konutu satışa çıkarıyor!

İnegöl Belediye Başkanlığı, kendi mülkiyetindeki TOKİ 2. Etapta bulunan 32 adet konutu satmak üzere ihale düzenliyor. 2. Etap TOKİ Konutlarındaki 32 konut için 2 milyon 600 bin lira tahmini bedel ve 78 bin lira geçici teminat tayin edildi.

inegöl yol Haberi

inegöl yol


Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Bütünşehir’ uygulamaları kapsamında İnegöl’ün Ortaköy, Muratköy, Soğukdere, Maden ve Gazelli bölgelerinde gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor. Birçok bölgede eşzamanlı olarak yol yapım çalışmalarının başlatıldığını, bazı bölgelerde de sıcak asfalt için hazırlık yapıldığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 1.5 yıl içerisinde Bursa’da asfaltlanmayan köy yolu kalmayacağını söyledi.


Başkan Altepe, Büyükşehir bürokratlarıyla birlikte İnegöl’de sürdürülen asfaltlama çalışmalarını inceledi. Yolu ‘medeniyet’ olarak gördüklerini ve tüm köylerin yollarını silbaştan düzenlediklerini belirten Başkan Altepe, 1 yılda yeni bölgelerde 170 milyon TL’lik ‘asfalt’ harcaması yaptıklarını hatırlattı. 16 ilçede olduğu gibi İnegöl’de de yol yapım çalışmalarının sürdüğünü, merkezin yanında köylerin de bu haktan yararlandığını söyleyen Başkan Altepe, İnegöl’de 91 köyü ulaşılabilir kılmak için uğraştıklarını vurguladı. Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bütçesiyle ekonominin atardamarı olan yol...