05 / 05 / 2024

inegölde ahırlar neden kaptılıyor

inegölde ahırlar neden kaptılıyor

İnegöl Belediyesi, şehir merkezinde çirkin bir görüntüye sebep olan, çevre sağlığını tehlikeye düşüren ve halkın sağlığını tehdit eden ahırların 30 Nisan 2017 tarihine kadar kaldırılmasına karar verdi.

1938'de Yenikapı ve Ahırkapı'daki teneke evler istimlak edilecekmiş!

1938 yılında Yenikapı ve Ahırkapı'daki teneke evler, bölgede çirkin görüntüye neden olduğu için istimlak edilmesine karar vermiş.

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Bitcoin neden yükselemiyor? Kripto para yatırımcıları dikkat!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin neden yükselemiyor? İşte kripto paraların şahında son durum..

Bingöl'de depremzedeler için çelik konutlar inşa ediliyor!

Bingöl'de geçtiğimiz sene yaşanan 5.7 şiddetindeki depremde, Erzurum'un Çat ilçesinde 45 mahalle, 33 mezrada konutlar ve ahırlar yıkıldı. Şimdi depremzedelere Sibirya soğuklarına dayanıklı çelik konutlar yapılıyor.

Bingöl depreminde bazı evler hasar gördü!

Bingöl Kiğı'da dün akşam yaşanan depremde, 4 köyde bazı ev ve ahırlar hasar gördü.

İsrail askerleri Batı Şeria'da Filistinli bedevilerin evlerini yıktı!

İşgal altında bulunan Batı Şeria'nın doğu kırsalında Filistinlilerin bazı ev ve ahırlar, "ruhsatsız" olması nedeniyle İsrail askerleri tarafından yıkıldı.

Kahramanmaraş'ta hazine arazisine inşa edilen ev ve ahır yıkıldı!

Kahramanmaraş’ta hayvancılık faaliyetinde bulunan Sümbül Ailesi’nin konut ve ahırları hazine arazisinde inşa edildikleri sebebiyle yıkıldı. 

Bursa İnegöl'de bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Bursa İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Bursa'daki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

Bingöl'de betondan yapılan evler yıkılmadı!

Bingöl'de yaşanan 5.7 büyüklüğündeki depremde toprak kullanılarak taştan yapılan ev ve ahırlar yıkılırken, betonarme yapılar yıkılmadı...

Van Edremit'teki ahırlar yıkılıyor!

Van'ın Edremit ilçesinde çevre ve insan sağlığını olumsuz etkileyen, Van Gölü'nün kirlenmesine neden olan 331 ahırın yıkımına başlandı.

Kartepe'de kaçak ahır ve kümesler yıkılıyor!

Kartepe Belediyesi,ilçe genelinde bulunan kaçak kümes ve ahırları yıktı. Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı konuya ilişkin, "Çevre ve halk sağlığı ile sağlıklı ve planlı kentleşme önceliklerimizdendir" dedi...

Van Başkale'de evler ve ahırlar yıkıldı! 

Merkez üssü İran'ın Hoy kenti olan 5,9 büyüklüğündeki depremin en çok hissedildiği İran sınırındaki mahallelerde birçok ev ve ahır yıkıldı, bazıları da ağır hasarlandı...

inegölde ahırlar neden kaptılıyor Haberi

inegölde ahırlar neden kaptılıyor

İnegöl Belediyesi daha önce gerek yaptığı denetimler gerekse vatandaşlardan gelen şikayetler neticesinde meskun mahalde tespit edilen 53 ahırdan 32´sinin tahliye edilmesini sağlayarak, bu yerlerde hayvan bakım ve beslenme faaliyetine son verdirmişti. Geriye kalan 21 ahır sahibi ise İnegöl Belediyesine dilekçe ile başvurarak ahırların kaldırılması ve hayvanların tahliye edilmesi için en azından kış koşullarının atlatılması talebinde bulunmuşlardı. Şehir merkezinde geriye kalan 21 ahır sahibi ile Belediye Encümen Salonunda bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Belediyemize dilekçe ile başvuran ahır sahiplerinin taleplerini değerlendirerek kendilerine ahırların kaldırılması ve hayvanların tahliye edilmesi için 30 Nisan 2017 tarihine kadar süre verilmesine karar verdik” dedi.


MERKEZDE BULUNAN AHIRLAR ÇEVRE KİRLİLİĞİNE YOL AÇIYOR

Zabıta Müdürü Osman Kalkan ile İmar ve Şehircilik Müdürü Sedat Koca´nın da katıldığı...