02 / 05 / 2024

İnegölde eski okul binası yıkıldı

İnegölde eski okul binası yıkıldı

İnegöl Belediyesi ekipleri metruk vaziyetteki; Rüştiye Mahallesi eski okul binasının yıkımını gerçleştirdi. Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, yıkım ile bilgiler verdi.

Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek!

Türkiye'nin köklü lezzetlerini ve geleneksel tatlarını dünyaya tanıtan Hafız Mustafa, Eskişehir’de okul ve kongre merkezi inşa edecek.

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Eskişehir'e 3 yeni okul!

Eskişehir ili Tepebaşı İlçesi Çamlıca Mah 24 Derslikli Cevat Ünügür İlkokulu, Odunpazarı İlçesi Orhangazi Mah 20 Derslikli Dr Mustafa Çamkoru Ortaokulu ve Cunudiye Mah 24 Derslikli Mehmet Gedik Ortaokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da yapıla

Kocaeli'de atıl durumdaki eski okul köy konağına dönüştürüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Kandıra Kırkarmut Köyü’nde atıl durumda olan eski köy okulu onarılarak köy konağı olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kocaeli Hacımazlı Köyü'ndeki eski okul binası yenilendi!

Geçtiğimiz yıllarda taşımalı eğitime geçen Kandıra Hacımazlı Köyü’nün eski okulu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla baştan aşağı yenilendi.

Eskişehir'de 8.6 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü  8 milyon 600 bin TL bedel ile okul yaptıracak. 

Kocaeli'deki eski okul lojmanları yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski okul lojmanlarını baştan aşağı yeniliyor.

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Balıkesir'de kırsal kesimlerdeki eski okul binalarının akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisini meclis gündemine taşıdı...

Nazilli Devlet Hastanesi'nin eski binasının yerine okul!

Aydın Nazilli Devlet Hastanesi'nin 4 yıl önce yeni binasına taşınmasından sonra atıl durumda kalan eski binanın yerine okul inşa edilecek.

Üniversiteliler Kastamonu'da eski okul ve lojmanı yenilediler!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, Kastamonu'nun Cide İlçesi Baş Köyü'nde atıl durumdaki eski köy okulu ve lojmanını yenileyip köy konağı yaptı.

İnegöl'deki eski hal binası yıkılacak!

İnegöl Belediyesi, Kurşunlu Mahallesi’ndeki eski hal binası yıkma kararı aldı.

İnegölde eski okul binası yıkıldı Haberi

İnegölde eski okul binası yıkıldı

İnegöl Belediyesi ekipleri metruk vaziyetteki; Rüştiye Mahallesi eski okul binasının yıkımını gerçleştirdi. Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, yıkım ile ilgili şu bilgileri verdi; "İnegöl Belediyesi olarak ilçemizin daha güzel olması ve ilçe halkımızın huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz. Bir yandan İnegöl'de iz bırakacak projelere imza atarken bir yandan da kent estetiğini sağlamak ve şehrimizi güzelleştirecek çalışmalan hayata geçiriyoruz.  Bilindiği üzere daha önce çeşitli sebeplerle birçok bina yıkımı gerçekleştirdik. Bunlardan bazılarını kentsel dönüşüm çalışması çerçevesinde, bazılarını çıkmaz sokaklan akar hale getirmek için, bazılarını ise metruk binaların çevreye verdiği zararlan bertaraf etmek için yıkıyoruz" 


DEPREME DAYANIKSIZ

"Ekibimiz bugün çatısı hasar gören ve depreme dayanıksız hale gelen metruk vaziyetteki Rüştiye Mahallesi eski okul binasının yıkımını gerçekleştiriyor. Eski okul binasının yıkım çalışması sonrasında boşalan alanda şu...