07 / 05 / 2024

İnegöllde kaçak yapı sayısı

İnegöllde kaçak yapı sayısı

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlı şekilde sürdürüyor. Kaçak olduğu belirlenen ve yasal işlemleri tamamlanan üç yapı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik tedbirleri altında biri balyozla, diğeri iş makinesi ile yıkıl

İnegöl Belediyesi ilçedeki kaçak yapıları ortadan kaldırıyor! 

Bursa İnegöl Belediyesi ekipleri çevre yolunda inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı gündemde!

Bursa İnegöl Belediyesi Ekim ayı olağan meclisi ikinci oturum toplantısı Pazartesi günü yapıldı. 7 gündem maddesiyle açılan mecliste, kaçak yapıların yıkımında encümen kararı alındı.

Bursa Alanyurt'ta kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından kaçak yapılarla mücadelelere devam ediliyor. Alanyurt bölgesinde ve organize sanayi bölgesinde yıkım çalışmaları tamamlandı.

İnegöl'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kaçak yapı yıkımı başladı. Bölgede bulunan kaçak baraka ve ahırlar zabıta ekipleri tarafından polis eşliğinde yıkıldı.

İnegöl'de 3 kaçak yapının yıkımı tamamlandı!

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini sürdürüyor. Kaçak olduğu belirlenen ve yasal işlemleri tamamlanan Yeni Mahalle ve Mahmudiye Mahallesindeki üç yapı yıkıldı..

İnegöl'de kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlı şekilde sürdürüyor. Belediye ekipleri İnegöl'deki kaçak yapıları yıkmaya devam ediyor. Kaçak olduğu belirlenen yasal işlemleri tamamlanan üç yapı yıkıldı.

İnegöl'de kaçak yapılar yıkılıyor!

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlı şekilde sürdürüyor. Kaçak olduğu belirlenen ve yasal işlemleri tamamlanan üç yapı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik tedbirleri altında biri balyozla, diğeri iş makinesi ile yıkıl

İnegöl Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

İmara aykırı veya kaçak yapıldığı tespit edilen yapılar, İnegöl Belediyesi ekiplerince yıkılıyor. Bu kapsamda Ortaköy yolu üzeri Kümeevler adresinde 388 ada 34 parseldeki 110 m2 ebatlarındaki ruhsatsız kaçak binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Kaçak yapıya ruhsat alma süresi!

Kaçak yapı olarak tespit edilen yapının, tespit tarihinden itibaren belediye ve valilik tarafından belirlenen süre içerisinde yapıya ruhsat alınması gerekiyor. İşte, kaçak yapıya ruhsat alma süresi!

Kaçak yapının cezası!

Kaçak olarak tespiti yapılmış olan yapıların sahiplerine ve müteahhitlerine ilişkin bir çok yaptırım söz konusu oluyor. Peki, kaçak yapının yaptırımları neler? İşte, kaçak yapının cezası!

Kaçak yapı ruhsatlandırma dilekçesi!

Kaçak yapının tespit edilmesi halinde bu aykırılığın giderilmesi için tespit tarihinden itibaren 30 gün veriliyor. Bu süre içerisinde yapıya ruhsat alınması gerekiyor. İşte, kaçak yapı ruhsatlandırma dilekçesi!

Kocaeli'de 2014 yılında 52 kaçak yapı yıkıldı!

İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok ve yönetimini makamında ağırladı. Karaosmanoğlu ziyarette, kaçak yapılaşmaya müsaade etmediklerini belirterek, “2014 yılında 52 kaçak yapı yıktık” dedi.

Kaçak yapı nasıl ruhsatlandırılır?

Kaçak yapının tespit edilmesi halinde, tespit tarihinden itibaren en çok bir ay içinde, yapı sahibi, yapısını yapı ruhsatına uygun duruma getirmesi ya da yapı ruhsatı alması gerekiyor. Peki, kaçak yapı nasıl ruhsatlandırılır?

İnegöllde kaçak yapı sayısı Haberi

İnegöllde kaçak yapı sayısı

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılaşmayla  mücadelesini kararlı şekilde sürdürüyor. 

Kaçak olduğu belirlenen ve yasal işlemleri tamamlanan üç yapı, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından güvenlik tedbirleri altında biri balyozla, diğeri iş makinesi ile yıkıldı.  Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, modern İnegöl'ü inşa etmek adına, kaçak yapılaşmaya asla taviz vermeyeceklerini belirterek, vatandaşları kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyardı.



Bursa...