06 / 05 / 2024

İnegölspor Tesisleri ne zaman yapılacak

İnegölspor Tesisleri ne zaman yapılacak

İNEGÖLLÜ sporseverler, İnegölspor'a otobüs kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden tesisler konusunda da harekete geçmesini bekliyor. Tesis kazandırılacak alanda henüz bir çalışma yapılmış değil.

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

TOKİ 100 bin konut Bursa İnegöl kura sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak?

TOKİ 100 bin konut Bursa İnegöl kura sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2020?

TOKİ Bursa İnegöl kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay'dan iptal kararı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı aracılığıyla turizm tesislerinin yapı ve yapılaşma koşulları ile projelendirilmelerine ilişkin usul ve esasları belirlemek için 06 Temmuz 2019 tarihinde yayımlanan Turizm Tesisleri Uygulama Yönetmeliği’ne Danıştay tarafından iptal kararı verildi.

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Remax, Ayvalık'ta 1 Temmuz'da çöp toplayacak!

Remax, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü Şirinkent İpek Restaurant önünden başlayarak, Yörük Mehmet Tesisleri'ne kadar olan güzergahta çöp toplayacak...

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Türkiye'nin her yerinde yeni spor tesisleri inşa edilecek!

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''Ülkemizin her yerinde çok güzel spor tesisleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

İnegölspor Tesisleri ne zaman yapılacak Haberi

İnegölspor Tesisleri ne zaman yapılacak

İNEGÖLLÜ sporseverler, İnegölspor'a otobüs kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden tesisler konusunda da harekete geçmesini bekliyor. Tesis kazandırılacak alanda henüz bir çalışma yapılmış değil. 


Büyükşehir Belediyesi, Bordo Beyazlıların en önemli eksiği olan tesisleri de inşa edecek. Fakat tesisler konusunda henüz bir adım atılmadı. Tesislerin yapılacağı alanda şu an sadece koyunlar güdülüyor. 30 yıllık olan ve kullanım süresi artık sona eren tesislerin şehir dışına çıkarılma projesi İnegöl Belediyesi tarafından dillendirilmişti. İnegöl'ün Büyükşehir'e bağlanması ile birlikte proje Büyükşehir'e geçti.Baykoca Mahallesi'ne taşınacak olan tesisler için ihaleye çıkılması ve projenin bir an önce başlatılması bekleniyor. İnegölspor Tesislerinin kaldırılmasının ardından da İnegöl Belediyesi ilgili alana yeni kentsel dönüşüm projesi uygulayacak. 


Bursa...