09 / 05 / 2024

Infınıty Real Estate Gayrimenkul iletişim

Infınıty Real Estate Gayrimenkul iletişim

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amın Dada, Hassan B. H. Mourtaja ve Shakıl Ahmed Beganı ortaklığında kuruldu.

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate 101 Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıke Hallab Sobh tarfaından kuruldu.

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Guıde Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omran Alakkad tarafından kuruldu.

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homey Home Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hussam Alrez tarafından kuruldu.

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ruya Real Estate İnvestment Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Mahmutoğlu tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şanlı ve Aykhan Hasanzade ortaklığında kuruldu.

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rock Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kaya ve Besire Kaya ortaklığında kuruldu.

Fyub Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fyub Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 185 bin TL sermaye bedeli ile Aıgul Shaıdullına tarafından kuruldu.

Ilo Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ilo Real Estate Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Irek Safın tarafından kuruldu.

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Memoğlu tarafından kuruldu.

Verus Real Estate Gayrimenkul Ticaret Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Real Estate Gayrimenkul Ticaret Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Infınıty Real Estate Gayrimenkul iletişim Haberi

Infınıty Real Estate Gayrimenkul iletişim

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amın Dada, Hassan B. H. Mourtaja ve Shakıl Ahmed Beganı ortaklığında kuruldu.

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, yurt içinde ve yurt dışında pazarlaması ile inşaat işleri ve tüm bu konularda danışmanlık hizmetleri yapmak. b- Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, yolcu taşımacılığı,...