04 / 05 / 2024

İngiliz Vue sinemaları

İngiliz Vue sinemaları

Dünyanın en büyük sinema zinciri olarak gösterilen İngiliz Vue, Suudi Arabistan’daki 30 sinema salonundan oluşan projesini durdurduğunu açıkladı.

Sinemalar için uyarı: Kira uyuşmazlıkları yaşanabilir!

Kovid-19 pandemisinden en fazla etkilenen alanlarda biri de sinemalar oldu. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Genel Sekreteri Fevzi Genç, erken açılma gibi bir süreçte kiralık salonlarda kira uyuşmazlıklarının yaşanabileceğine dikkat çekti.

İngiliz devi Suudi Arabistan’daki sinema salonu projesini durdurdu!

Dünyanın en büyük sinema zinciri olarak gösterilen İngiliz Vue, Suudi Arabistan’daki 30 sinema salonundan oluşan projesini durdurduğunu açıkladı.

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

Hiton ve Besa Grup'tan The BO Vue anlaşması!

Hilton ve Besa Grup 18 Temmuz'da gerçekleşecek basın davetiyle "The BO Vue" anlaşması imzalayacak. İmzalanacak anlaşma Türkiye ve Bodrum'a değer katacak.

Kağıthane Belle Vue Residence'ta daireler hemen teslim!

Kağıthane Belle Vue Residence projesinde toplamda 33 adet konut bulunuyor. Kağıthane Belle Vue Residence'ta daireler hemen teslim ediliyor.

Fitaş sinemaları kapanıyor mu?

Fitaş Sinemaları kapılarını kapattı. Yenilenip sonbaharda tekrar açılacağı söyleniyorsa da tecrübelerimiz aksi yönde. Günümüz dünyasında kapanan sinema bir daha zor açılıyor.

Ayas, Ankara Taurus Cinemarine sinemalarında Ankaralı miniklerle buluştu!

Türkiye'nin ilk çizgi sinema filminin kahramanı Ayas, Ankara Taurus Cinamarine Sinemaları'nda Ankaralı miniklerle buluştu. Minikler, Ayas'ın başından geçen maceraları konu alan filmin kahramanı Ayas'ın maskotu ile doyasıya vakit geçirdi...

AFM Uluslarası Film'in Midtown Bodrum Sinemalar açıldı!

AFM Uluslarası Film Prodüksiyon A.Ş.'nin Midtown Bodrum sinemaları açılışı gerçekleşti.

İzmir'deki AFM Passtel Sinemaları bugün itibariyle kapandı!

AFM, İzmir'deki Passtel Alışveriş Merkez'nde bulunan AFM Passtel Sinemaları'nın bugün itibariyle kapandığını duyurdu

AFM Sinemaları Osmaniye Park 328'de 5 salon açtı!

AFM Sinemaları, Pekintaş Yapı ile yaptığı anlaşma gereği Osmaniye Park 328 AVM'de 5 salonu hizmete başlattı

Kent Hastanesinin yüzde 65ini Mid Europa satın alıyor!

İzmirde faaliyet gösteren Kent Hastanesinin yüzde 65ini İngiliz Mid Europa satın alıyor. Fonun başka hastaneler de satın alarak büyümeyi hedeflediği belirtiliyor

İstanbul, 'En İyi Kültür şžehri' ödülünü aldı!

Financial Times'ın 'En İyi Yaşanılabilir şžehirler' anketinde, dünyanın yaşanılabilecek en iyi şehri seçilen İstanbul, İngiliz Daily Telegraph gazetesince de 'En İyi Kültür şžehri' ve 'En Büyük Kültürel Destinasyon' alanlarında ikincilik ödülüne değer bul

İngiliz Vue sinemaları Haberi

İngiliz Vue sinemaları

Dünyanın en büyük sinema zincirleri arasında bulunan İngiliz Vue şirketi, Suudi Arabistan’daki 30 sinema salonundan oluşan projesini durdurdu.

Hürriyet'te yer alan habere göre şirket, Abdulmohsen al-Hokair Grubu ile Suudi Arabistan'da 30 sinema salonunu içeren projeyi rafa kaldırdı. Vue Üst Yöneticisi ve kurucusu Tim Richards, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Dünyanın diğer yerlerindeki diğer şirketler gibiyiz. Diğer şirketlerin endişelerini izliyor ve paylaşıyoruz. Tüm bunlar çok hızlı gerçekleşti. Gelecek birkaç haftada neler olacağını izlemek istiyoruz.”

Vue Yöneticisi Richards, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın öncülüğünde düzenelencek yatırım konferansına da (Geleceğe Yatırım Girişimi) katılmayacaklarını açıkladı. 

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında temeli atılın proje için Şubat ayında imzalar atılmıştı. Proje kapsamında toplam 300 sinemanın açılması...