02 / 05 / 2024

ingiltere Belgravia Gate

ingiltere Belgravia Gate

Ant Yapı,  Londra’nın en prestijli bölgesinde gerçekleştirdiği lüks ve butik bir konut projesi olan Belgravia Gate’in teslimine başladı...

Buckingham Sarayı’nın yeni komşuları Ant Yapı’nın projesine taşınıyor!

Ant Yapı,  Londra’nın en prestijli bölgesinde gerçekleştirdiği lüks ve butik bir konut projesi olan Belgravia Gate’in teslimine başladı...

Belgravia Gate tüm hızıyla devam ediyor!

ANT Yapı'nın İngiltere'deki projesi Belgravia Gate, tüm hızıyla devam ediyor. Proje 10 bin metrekare büyüklüğünde ve 40 milyon pound yatırım bedeline sahip.

Londra Belgravia Gate projesinde metrekaresi 50 bin pound!

Ant Yapı, dünya başkentlerinden Londra’nın en lüks semtlerinden Belgravia’da başlattığı mega lüks Belgravia Gate projesinde hızla ilerliyor.

Ant Yapı, Belgravia Gate'de metrekaresi 50 bin Pound'a!

Ant Yapı'nın İngiltere'deki ilk projeleri olan, Belgravia Gate 40 milyon pound yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Belgravia Gate 2017'de tamamlanması hedefleniyor.

Belgravia Gate Londra'nın teslimleri 2017'de!

Ant Yapı, yurtdışındaki başarılarına uluslarararası bir merkez olan Londra’nın en prestijli yerinde çok lüks ve butik bir konut projesini de ekliyor!

Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı!

Doğukan Yapı imzası ile Başkent Ankara'da hayata geçirilen ve 33 katlı 3 bloktan oluşan Doğukan Yapı West Gate Residence ödeme planı ile iligli bilgiler haberimizde bulunuyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe adres!

Gate of Anatolia Sancaktepe adres ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 402 konutluk Gate of Anatolia projesinde teslimler Aralık 2015 yılında gerçekleştiriliyor...

West Gate Residence Ankara!

33 katlı 3 bloktan meydana gelen West Gate Residence Ankara, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinden oluşuyor.

Ankara West Gate Residence ödeme planı!

700 adet daire ve 43 adet cadde mağazasından meydana gelen Ankara West Gate Residence ödeme planı kapsamında sıfır faizle 24 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Proje, Ankara Çankaya'da konumlanıyor...

Sancaktepe Gate Of Anatolia adres!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de ACK Group tarafından inşa edilen ve de 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Sancaktepe Gate Of Anatolia adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

West Gate Residence Ankara projesi!

Doğukan Yapı imzası taşıyan West Gate Residence Ankara projesi içerisinde yer alan dairelerin 2015 yılının Ağustos ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Gate of Anatolia ödemeleri!

Lansmana özel olarak daire fiyatlarına yüzde 9 indirim yapılan Gate of Anatolia ödemeleri kapsamında yüzde 40 peşinat sonrasında 30 aya kadar vade farksız taksitlendirme yapılıyor...

Ankara West Gate Residence vaziyet planı!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Ankara West Gate Residence vaziyet planı öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. Proje Ankara Çankaya bölgesinde inşa ediliyor.

ingiltere Belgravia Gate Haberi

ingiltere Belgravia Gate

Ant Yapı, İngiltere’deki ilk projesi olan Belgravia Gate’i kontrata uygun olarak tamamladı ve teslimata başladı. Londra’nın en değerli lokasyonunda, “super prime” kategorisinde yer alan Belgravia Gate, şehrin önemli noktalarından olan Buckingham Sarayı ve Hyde Park’ın çok yakınında konumlanıyor. İngiltere’nin soylu ailelerinden Grosvenorlar’a ait 19. yüzyıldan kalma malikâne, yüksek profilli rezidansa dönüştürülürken dış cephesi orijinal hâliyle bırakılarak restore edildi. İngiltere’nin yüksek inşaat standartları ve koruma politikaları gözetilerek yıkılan bölümlere ise dinlenme ve spor tesisleriyle otopark alanlarına sahip modern bir yaşam alanı kuruldu.

Türkçede “Hilal” anlamına gelen Grosvenor Crescent caddesinde bulunan Belgravia Gate,  40 milyon pound kontrat bedelli ve 10 bin metrekare büyüklüğünde. Seçkin projenin iç dizaynında Türkiye’den özel olarak götürülen 9 milyon pound değerinde yüksek kaliteli mermer ve ahşap ürünler kullanıldı.

Ant...