03 / 05 / 2024

ingiltere Eden Grove projesi

ingiltere Eden Grove projesi

Benzersiz bir yaşam fırsatı sunan Eden Grove İngiltere, Surrey'de hayata geçiriliyor...

İşte Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planları!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planlarını kalem aldı. İşte o yazı...

Çeşme Jardin Eden’de 2. Etap satışlar başlıyor!

Pana Yapı’nın İzmir Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden’de 2. etap satışları başlıyor. Proje farklı görünümde 118 villası ve sunduğu yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

İşte İzmir'de devam eden 7 kentsel dönüşüm projesi!

İzmir'de, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden 7 kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Yeni yaşam alanlarının oluşturulacağı projeleri sizler için derledik. İşte İzmir'de devam eden 7 kentsel dönüşüm projesi...

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 raylı sistem hattı bulunuyor. Metro projeleri gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Ev almadan önce mutlaka inceleyin.

OHAL'i bahane eden müteahhite ceza!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, OHAL sürecini bahane ederek konu satışlarını tek taraflı fesh eden müteahhite ceza uygulanacağını açıkladı.

Zarar eden teknoloji mağazaları küçülüyor!

Tüketici elektroniği sektöründe zarar eden teknoloji marketler küçülmeye gidiyor. Bimeks İcra Kurulu Üyesi Mustafa Selçuk, firmaların şu anda mağaza kapatarak ya da daha küçük metrekareli mağazalara yönelerek maliyetleri düşürme yoluna gittiğini söyledi.

Sakarya'da iflas eden çiftçi arazisi satıyor!

Sakarya'nın Geyve ilçesinde borçları nedeniyle iflas eden çiftçi, ekip biçtiği arazileri satışa çıkarıyor. Arazileri alanların çoğu da yabancı yatırımlar...

TMSF'ye devredildikten sonra kar eden şirketler satılmayacak!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devredilen 800 FETÖ şirketinin kara geçtiğini söyledi. Zarar eden şirketlerin satışı yapılırken karlı olanlar satılmayacak.

Jardin Eden'le ayrıcalıklı bir yaşam!

Pana Yapı Çeşme’nin en güzel koyu Şifne’de yaptığı villa projesi “Jardin Eden” ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi!

Çeşme Jardin Eden teslim tarihi bu yıl Haziran ayı olarak belirtiliyor. Jardin Eden Çeşme projesinde fiyatlar 1 milyon 820 bin TL'den başlıyor...

Bütçeden yerel yönetimlere ayrılan paylar TBMM'de!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, bütçeden yerel yönetimlere ayrılan payların açıklanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırmasını talep etti.

Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel!

3 blok şeklinde yükselen Çeşme Jardin Eden projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. İşte Çeşme Jardin Eden fiyatları güncel...

Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Jardin Eden projesi 118 villa ve 6 konakta 60 rezidanstan meydana geliyor. Pana Yapı Pana Jardin Eden satış fiyatları 1 milyon 820 bin TL'den başlayarak değişiyor.

ingiltere Eden Grove projesi Haberi

ingiltere Eden Grove projesi

Benzersiz bir yaşam fırsatı sunan Eden Grove İngiltere, Surrey'de inşa ediliyor. Thames nehri kıyısında kurulu, İngiltere Eden Grove projesine Londra merkeze yalnızca 30 dakikada ulaşmak mümkün. Bölgede yaşam ve yatırım fırsatı sunan Richmond London Holmes, Türkiye’de de projeyi tanıtacak.

İngiltere Eden Grove projesinde şık süitler, 1,2 ve 3 yatak odalı daireler bulunuyor. Konumuyla dikkat eçeken proje kent merkezine ve tren istasyonuna 5 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. Benzersiz bir yaşam fırsatı sunan projede konut sahiplerine otel konforunda hizmetler sağlanıyor. İngiltere Eden Grove projesinde 24 saat konsiyerj servisi, spor salonu, sinema odası ve iş toplantıları için ideal Business Suit’ler mevcut. Fiyatların £350,000 İngiliz Strelin’inden başladığı projede benzersiz bir yatırım fırsatı sunuluyor.
 

“İngiltere’nin Surrey Bölgesinde kiralarda yüzde 20 artış yaşanıyor”