06 / 05 / 2024

İngiltere HS2 projesi

İngiltere HS2 projesi

İngiltere'de 2026 yılında hizmete açılması planlanan hızlı tren projesi HS2 projesinin ilk etabının tamamlanmasının 2031'i bulabileceğini söylendi.

İngiliz hükümetinden hızlı tren projesi HS2'ye onay! 

İngiliz Hükümeti, Londra ile Birmingham, Manchester ve Leeds gibi şehirlerin kuzey güney hattında birleştirmeyi amaçlayan hızlı tren projesinin incelenmesine karar verildiğini duyurdu. 

GYODER'in 'Hatay Yeniden Canlanıyor' projesi tanıtıldı: 5 bin konut ve 2 bin ticari birim yapılacak! 

İngiltere merkezli Foster & Partners dahil 500 dolayında şehir plancısı ve mimarı bir araya getiren TTV’nin öncülüğünde Hatay’da oldukça iddialı bir şehir planı çıktı. GYODER'in Hatay Yeniden Canlanıyor projesi tanıtıldı. İşte ayrıntılar...

İngiltere’deki 12 gayrimenkul projesi İstanbul'da görücüye çıkıyor!

İngiltere Investments ve Berkeley Group'un merakla beklenen 12 yeni projesi 16 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde mega kent İstanbul’da tanıtacak. Merakla beklenen etkinlikte ayrıca yatırımcıların soruları da cevaplanacak...

İngiltere Investments, Greenwich Peninsula Projesi'ni İstanbul'da yatırımcılara tanıtacak!

İngiltere Investments gayrimenkul danışmanlık firması, Knight Dragon'un "Greenwich Peninsula Projesi'nin Türkiye lansmanını 4-5 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapacağını duyurdu.

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

İngiltere’nin hızlı tren projesi 5 yıl gecikebilir!

İngiltere'de 2026 yılında hizmete açılması planlanan hızlı tren projesi HS2 projesinin ilk etabının tamamlanmasının 2031'i bulabileceğini söylendi.

Belgravia Gate tüm hızıyla devam ediyor!

ANT Yapı'nın İngiltere'deki projesi Belgravia Gate, tüm hızıyla devam ediyor. Proje 10 bin metrekare büyüklüğünde ve 40 milyon pound yatırım bedeline sahip.

Jon Hunt'ın Dev bodrum katı projesi İngiltere'yi karıştırdı!

Jon Hunt'ın 'mega bodrum katı projesi' İngiltere'yi karıştırdı. Yerin 25 metre altına yapılması planlanan bodrum katında, dönme dolaptan, yüzme havuzuna,klasik otomobillerin sergileneceği bir sergi salonuna kadar çok sayıda ayrı bölüm bulunuyor.

KLK Yapı ValleLacus projesi İngiltere'den ödülle döndü!

KLK Yapı tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında inşa edilen ‘ValleLacus’ projesi, ‘International Property’den ödülle döndü. İngiltere’de düzenlenen törende‘Yüksek Övgü Ödülü’ almaya hak kazanan ‘ValleLacus’,44 lüks villadan oluşuyor.

İngiltere'den dev hızlı tren ihalesi için Çin'e davet!

İngiltere Maliye Bakanı George Osborne toplam değeri 11,8 milyar sterlini bulması beklenen hızlı tren projesi HS2'nin ilk etabının ihale sürecini başlattığını duyurdu.

Türkiye Müteahitler Birliği Binası "Yılın En İyi Uluslararası Projesi" ödülüne layık görüldü!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) binası, İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Building Awards 2014'te "Yılın En İyi Uluslararası Projesi" ödülüne layık görüldü...

Türkiye Müteahitler Birliği binası, Yılın En İyi Uluslararası Projesi ödülüne layık görüldü!

Ankara''daki Türkiye Müteahitler Birliği (TMB) binası, İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Building Awards 2014'te " Yılın En İyi Uluslararası Projesi " ödülüne layık görüldü.

Türkiye Müteahhitler Birliği binası, Yılın En İyi Uluslararası Projesi ödülüne layık görüldü!

Avcı Architects tarafından tasarlanan Ankara'daki Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) binası, İngiltere'nin en prestijli mimarlık ödüllerinden biri olan Building Awards 2014'te "Yılın En İyi Uluslararası Projesi" ödülüne layık görüldü.

Terrace Park Türkiye'nin ilk termal konut projesi satışa sunuldu!

Almanya ve İngiltere ortaklı Immotrrust İnşaat, Türkiye' nin ilk termal konut projesi Terrace Park' ı Eskişehir'de satışa sundu. Terrace Park, şehir merkezine 10 dakikalık mesafede konumlanıyor...

İngiltere HS2 projesi Haberi

İngiltere HS2 projesi

İngiltere Ulaştırma Bakanı Grant Shapps, yapımı devam eden hızlı tren projesi HS2’nin ilk etabı olan Londra ve Birmingham hattının tamamlanmasının planlan tarihten beş yıla kadar gecikebileceğini, projenin toplam maliyetinin ise 88 milyar sterline çıktığı kaydedildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İngiliz parlamentosunda önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma Bakanı Shapps,  2026'de açılması düşünülen hızlı tren projesi HS2’nin Londra ve Birmingham arasında yer alan ilk etabının açılmasının 2031 yıla aksayacağı kaydedildi.

Shapps ayrıca Londra, Birmingham, Manchester ve Leeds gibi ülkenin önde gelen şehirlerini kuzey-güney hattının tamamlanması amaçlanan hızlı tren projesi HS2'nin 62 milyar sterlin olup planlanan maliyetinin de 88 milyar sterline çıktığı ifade edildi.

Ulaştırma Bakanı Shapps, “Parlamentonun resmin tamamını görmesini istiyorum. Projenin potansiyel faydalarıyla birlikte gerçek maliyetinin karartılmasının bir anlamı yok.” açıklamasında bulundu.

Shapps,...