16 / 05 / 2024

İngiltere inşaat büyümesi

İngiltere inşaat büyümesi

Markit/CIPS verilerine göre İngiltere’de inşaat sektörünün büyüme hızı son 9 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

İngiliz konut sektöründe son 24 senenin en güçlü büyümesi!

Merakla beklenen verilere göre, İngiltere inşaat sektöründe son 24 senenin en sert yükselişi yaşandı.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Edremit'te 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikildi!

Kaz Dağları’nın dibindeki Edremit Körfezi’nde 25 senede, 3,5 milyon zeytin ağacı imara açılan araziler sebebiyle kesildi. 50 yılda yapılacak inşaat, 25 yılda dikilerek büyük bir ağaç katliamına imza atıldı

Doğu Karadeniz'in en büyük külliyesinin inşaatı hızlandı!

Doğu Karadeniz'in en büyük cami ve külliyesinin inşaatı Trabzon'un Ortahisar ilçesinde hızla devam ediyor.

Kayı İnşaat Cezayir'in en büyük camisini inşa etti!

Cezayir’in en büyük camisinin inşaatını üstlenen Kayı İnşaat camiyi tamamladı. dünyanın en büyük 9. camisi olan Abdel Hamid Ibn Badis Cami, 25 bin kişiye ibadet etme imkânı sağlıyor...

KİPTAŞ Süleymaniye projesinde inşaat bu yıl başlayacak!

3 yılda tamamlanması planlanan KİPTAŞ Süleymaniye projesinde inşaat bu yıl içinde başlayacak. Proje kapsamında 1.528 adet lüks konut inşa edilecek.

MİT’in yeni binasında kaba inşaat tamamlanıyor!

Ankara’nın Etimesgut İlçesi Bağlıca bölgesinde 5 bin dönümlük arazide inşa edilen Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) yeni yerleşkesinde kaba inşaat büyük ölçüde tamamlandı. 

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi 2017!

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, arsa sahibi veya sahipleri ile arsa payı karşılığı inşaatı yapmayı taahhüt eden müteahhit arasında yapılıyor. İşte kat karşılığı inşaat sözleşmesi 2017..

Burhaniye'de Amfi Tiyatro inşaatında sona gelindi!

Burhaniye’nin prestij projelerinden bir tanesi olan Amfi Tiyatro inşaatı büyük oranda tamamlandı. Tiyatro yaklaşık 73 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Afrika inşaat sektörü Türk yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor!

Afirka tarım, imalat, lojistik, gayrimenkul, eğitim ve inşaat büyümeye katkı yapan başlıca sektörler olarak dikkati çekiyor.

İngiltere inşaat büyümesi Haberi

İngiltere inşaat büyümesi

İgiltere’de inşaat sektörünün büyüme hızı son 9 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.


Markit/CIPS verilerine göre İngiltere’de inşaat sanayi satın alım yöneticileri endeksi (PMI) aralık ayında bir önceki ayda kaydedilen 52,8 seviyesinin üzerine çıkarak 54,2’ye yükseldi.


PMI verilerinde 50 seviyesinin üzeri sektörel büyümeye işaret ederken, bu seviyenin altı daralma olarak yorumlanıyor.


Markit’ten yapılan açıklamada PMI verisindeki büyümeye rağmen, zayıf sterlinin ithal edilen malzemelerin maliyetinde artışa neden olduğu vurgulandı.


Verilere ilişkin olarak değerlendirmede bulunan IHS Markit Kıdemli Ekonomisti Tim Moore, “Geçen yıl yaz aylarından itibaren inşaat sektöründeki aktivite iyileşmeye başladı. Öte yandan gördüğümüz büyüme 2014 yılındaki döngüsel büyümeye kıyasla oldukça yavaş. Konut inşaatları sektörün hala dinamosu durumunda.” ifadelerini...