13 / 05 / 2024

ingiltere londra Ebury Square projesi

ingiltere londra Ebury Square projesi

İngiltere'nin başkenti Londra'da faaliyet gösteren Squire and Partners adlı mimarlık firması, Londra'nın göbeğinde lüks bir site yaptı. Firma, bu evlerini satmak için Türkiye'deki görsel ve yazılı medyaya ilan verdi..

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

İngiltere'de Londra dışında ortalama konut kirası ilk defa 1.000 sterlini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, İngiltere'de Londra dışındaki şehirlerde ortalama konut kirası Nisan ayında ilk defa 1.000 sterlini geçti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra'daki evi satışa çıktı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra’nın Islington kentinde bulunan 5 katlı evi 3.75 milyon sterline (yaklaşık 27.5 milyon TL) satışa çıktı.

Dünyanın en pahalı şehri Londra! Ya New York?

Emlak şirketi Savills'e göre Londra artık şirketler için en pahalı şehir. Londra'nın Hong Kong'u ikinci sıraya düşürerek zirveye yerleştiği listenin üç numarası ise New York.

Londra’da metro durakları otel oluyor!

Her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapan Londra’da kullanılmayan metro istasyonlarının turistik faliyetlerde kullanılması amacıyla satılması planlanıyor.Metro istasyonları ve tünellerin mağaza, otel ve müze olarak hizmet verecek...

THY'den Londra yolcularına grev uyarısı!

Türk Hava Yolları 'nın (THY),resmi internet sitesinde, " Londra Yolcularımızın dikkatine " başlığıyla yer alan açıklamada, yarın Heathrow Havalimanı'nda yer hizmetleri personelinin greve gideceği aktarıldı.

Londra'da kiralar uçunca Thames Nehri’nde tekne aldılar!

İngiltere'nin başkenti Londra'da kira fiyatları astronomik hale gelince 18 yaşındaki Charlotte Tindle'ın ailesi, kızlarına Thames Nehri'nde demirli bir tekne aldı. Londra'daki okulun öğrenci yurtları ayda 1000 sterlin kira istiyor...

İngiltere, Scotland Yard binasını 250 milyon sterline satıyor!

İngiltere’de tasarruf tedbirleri polisi de vurdu. Metropolitan Police bürosunun karargahı olan Londra'daki New Scotland Yard binası 250 milyon sterlin (yaklaşık 412 milyon dolar) açılış fiyatıyla satışa çıkarıldı.

Londra Belediye Başkanı Johnson'un havalimanı projesi veto edildi!

İNGİLTERE Belediye Başkanı Boris Johnson ' ın yeni Londra Havalimanı için hazırladığı plan reddedildi. Yeni havalimanının İstanbul ' da yapılacak 3. havalimanına rakip olması bekleniyordu...

İngiltere'de yeni havaalanı planı reddedildi!

Londra Belediye Başkanı Boris Johnson'ın yeni havaalanı planının çok pahalıya mal olacağını bildiren Havaalanları Komisyonu, lojistik ve çevresel nedenlerle de önerilen yere havaalanı inşasının riskli olacağını belirtti

Londra'da Endless City projesi hayata geçirilecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'da 'Endless City' (Sonsuz Şehir) adı verilen bir projenin hayata geçirilmesi planlanıyor. Yüksekliğinin 300 metreyi bulacağı öngörülen yapı kimilerine ev kimilerine ofis olacak.

İngiltere'de konut fiyatları yüzde 10 arttı!

İngiltere'de konut fiyatları artıyor. İngiltere Ulusal istatistik Ofisi (ONS) verilerine göre ingiltere'de bu yılın haziran ayında yıllık bazda konut fiyatları yüzde 10,2 oranında yükseldi.

Londra'da konut fiyatları yüzde 3 düştü!

Londra'da konut şirketlerinin talep ettikleri fiyatları düşürmeye başlaması İngiltere konut piyasasında yavaşlama işareti olarak görülüyor. Konut fiyatları geçen aya göre, yüzde 5.9 düşerek Aralık 2007'den bu yana en büyük gerilemeyi kaydetti.

ingiltere londra Ebury Square projesi Haberi

ingiltere londra Ebury Square projesi

YENİ Türkiye'nin ekonomisi, yatırım yapmak isteyenlerin iştahım kabarttı. Onlardan biri de İngiltere'nin başkenti Londra'da faaliyet gösteren Squire and Partners adlı mimarlık fîrmasıydı. 

Firma, Londra'nın göbeğinde Ebury Square adlı bir site yaptı. 71 konuttan meydana gelen Ebury Square projesi, peyzajlı bahçeler ve yeni düzenlenmiş geleneksel bahçeler etrafında konumlandırıldı. Projede fiyatların göbeğinde ulunan lüks daireler, Türk sahiplerini bekliyor. 

3 milyon pound (9 milyon TL) ile 24 milyon pound (72 milyon TL) arasında değişiyordu. 


3 İLDE TANITIM


İşte firma, bu evlerini satmak için Türkiye'deki görsel ve yazılı medyaya ilan verdi. Bununla da kalmayan firma projeyi tanıtmak için Kayseri, Bursa ve İstanbul'da tanıtım düzenledi. Firma yetkilileri, "Projemize ilgi çok büyük. Türkiye bizim için çok önemli bir proje"...