17 / 05 / 2024

İngiltere şipşak ofis

İngiltere şipşak ofis

İngiltere merkezli bir girişim firmasının tasarladığı yapı teknolojisi ofis ve evleri dakikalar içinde kuruluma hazır hale getiriyor.

Kentsel dönüşüm kapsamında yapımı tamamlanan 404 ofis ve 215 dükkan sahiplerini buluyor!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, kentsel dönüşüm çerçevesinde inşa edilen 404 ofis ve 215 dükkanın, 5 Kasım Pazar günü hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti.

ABD ve Çin arasındaki ‘çip savaşı’ iyice büyüdü

Küresel yarı iletken pazarının 2030'da 1 trilyon dolara erişmesi tahmin edilirken, bu sahada bağımsız olmak isteyen ülkeler çip teknolojisine has uygulamalar planlanıyor. ABD, Çin, İsrail, Japonya, Güney Kore, Almanya ve İngiltere, teşvik sistemlerini tekrar yapılandırarak milyar dolarlık yatırımlar

İngiltere 10 yıllık çip tedarikini güvence altına aldı!

İngiltere, G7 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzereyken 1 milyar sterlin çip yatırım planını açıkladı. İşte detaylar!

Emekli promosyonlarına mayıs güncellemesi! 14.500 lira şipşak hesabınıza yatacak!

Emekli promosyonlarına mayıs zammı gelirken, 4A, 4B, 4C, EYT'li çift haneli ek ödeme alacak. En düşük emekli aylıklarına gelen düzenlemeyle beraber 7.500 lira alan biri 7 bin liralık promosyonla beraber bir kerelik 14.500 lirayı cebe atacak. İşte banka banka promosyon tutarları...

Anne ve babalar müjde! e-Devlet'ten başvurusu onaylanan PTT'den şipşak 350-650 TL alacak! Hemen başvurun...

Aile Destek Paketine dahil edilen "Çocuk Destek Bileşeni" ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, 2022 Çocuk Destek Bileşeni ödemeleri hesaplara ne zaman yatırılacak? Çocuk parasından kimler faydalanacak? İşte detaylar...

e-Devlet'ten başvurun PTT'den  650 TL'yi şipşak hemen alın!

Çocuğu olan ailelere devlet tarafından verilen destek parasının miktarı arttı. Devlet, ailelere çocuk sayısına göre yardım parası veriyor. Peki, çocuk desteği 2022 tutarı ne kadar oldu? Çocuk parası yardımını almanın şartları neler? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

TCDD, Başakşehir'de 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak! İhalesi 25 Ağustos'ta!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak. Merakla beklenen ihale 25 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

Londra finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'ya bağlı finans merkezi ofis alanlarını konuta çevirmek için çalışmalara başladı. Merkez 2030 yılına kadar 1.500 konut oluşturmayı planlıyor.

Galata Capıtal Partners Ofis Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Galata Capıtal Partners Ofis Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Taha Bekir Ekinci ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Vırtual Ofis Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Yılmaz tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Massena, Ahmet Semih Mumtas, Akın Arın ve Fibrobeton Yapı Elemanları Sanayi İnşaat ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

İngiltere şipşak ofis Haberi

İngiltere şipşak ofis


İngiltere merkezli bir girişim firmasının tasarladığı yapı teknolojisi ofis ve evleri dakikalar içinde kuruluma hazır hale getiriyor.


Yapı teknolojileri alanındaki gelişmelere bir katkı da İngiltere merkezli bir girişim firmasından geldi. Geliştirdikleri teknoloji sayesinde dakikalar içinde ev ve iş yerlerini kullanıma hazır hale getirebilen girişim firması her türlü arazi üzerine kurulum yapabiliyor. Öte yandan taşınabilir ofisleri 10 dakikaya yakın sürede inşa edebilen özel araçlar, mobil ofis hizmeti de sunuyor. 


Ofis ve ev fiyatları ise, kurulum süresi ve büyüklüğe göre değişiyor. Kullanım ömrü malzemenin kalitesine göre, farklılık gösterirken, ofis ve iş yerleri aşırı sıcağa ve soğuğa karşı dayanacak şekilde...