02 / 05 / 2024

Inİstanbul Davutpaşa ne zaman teslim

Inİstanbul Davutpaşa ne zaman teslim

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösterdiği projede Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Davutpaşa fiyat listesi kapsamında daireler 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Inİstanbul satış fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında gerçekleşmesi öngörülen İş GYO Inİstanbul satış fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Toplamda 4 kısımdan oluşan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası ara alanı üzerinde yükseliyor.

Topkapı Inİstanbul ulaşım!

Topkapı Inİstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Proje 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

İnşaat sektörüne güven Ağustos’ta yüzde 6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos ayı sektörel güven endeksi verilerini açıkladı. Verilere göre; inşaat sektörüne güven Ağustos’ta yüzde 6 oranında arttı.

Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

Altınbaşak Doğa projesi Ankara’nın Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Ankara Altınbaşak Doğa ne zaman teslim?

100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Programı açıklandı. Eylem planından dar gelirlere müjdeler geldi, 16 yıl önce tasfiye edilen Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçeceği açıklandı. Peki Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük Eylem Planı'ndan inşaat sektörüne neler çıktı?

İnşaat sektörüne standart getirilmeli!

MTSO 14 No'lu İnşaat ve Emlak Komitesi Başkanı Hasan Engin, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Engin, sektöre hareket kazandırılması adına neler yapılabileceğini anlattı.

Demirdeki fiyat artışı inşaat sektörüne darbe vurur!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada demirdeki fiyat artışı inşaat sektörüne darbe vuracağını söyledi.

We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükselen We Haliç Gaziosmanpaşa'da 10 blokta 1087 daire yer alıyor. Peki We Haliç Gaziosmanpaşa ne zaman teslim?

YTÜ Davutpaşa Kampüsü'ne akıllı raylı sistem gelecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi, Davutpaşa Kampüsü'nde öğrencilerin fakültelere rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak amacıyla projelerini hazırladığı raylı sistemi, sponsor bulur bulmaz hayata geçirecek.

Forum İstanbul'daki dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı!

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

Inİstanbul Davutpaşa ne zaman teslim Haberi

Inİstanbul Davutpaşa ne zaman teslim

4 bölüm şeklinde dizayn edilen projede 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölümden meydana geliyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede sinema, fitness center, futbol alanları, basketbol sahası, mescit, asansör, oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, güvenlik, ve kreş gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


İş GYO ve Nef tarafından inşa edilen projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Lansman fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişen proje 28 Mayıs Perşembe günü görücüye çıkacak.


Toplam 3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden meydana gelen proje opkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerine yayılıyor. Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükselen proje 2018 yılının 2. yarısında teslim edilmesi...