05 / 05 / 2024

İnistanbul Gala ödeme şekilleri

İnistanbul Gala ödeme şekilleri

İş GYO ve Nef, Topkapı’da, eski Şişecam fabrika alanında ‘İnistanbul Gala’ projesini hayata geçiriyor. 470 milyon dolar yatırım değerine sahip sanayiden dönüşüm projesinde 788 ünite yer alacak. Projeden 1.6 milyar lira gelir bekleniyor.

Inistanbul Gala'da 3 haftada 875 ünite satıldı!

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

Inistanbul Gala Topkapı'da 320 bin TL'ye 1+1!

30 ay vade farksız taksit ve yüzde 1 peşinatlı ödeme seçenekleri ile ev sahibi olunabilen İnistanbul Gala projesinde fiyatlar ise 320 bin liradan başlıyor.

Topkapı Inistanbul Gala'da 30 Ay 0 Faiz avantajı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.Inistanbul Gala Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çekti.

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları!

Inİstanbul Gala Topkapı fiyatları dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İş Gayrimenkul Nef Inİstanbul Gala satılık!

İş Gayrimenkul Nef Inİstanbul Gala satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev!

Davutpaşa Inİstanbul Gala satılık ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. TEM'e 7 kilometre uzaklıkta inşa edilen projede 2 bin 100 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı!

Inİstanbul Gala Topkapı ödeme planı kapsamında 30 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen proje metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.

Inİstanbul Gala ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Rezidans'ta daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala ödeme tablosu...

Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu!

Inİstanbul Gala Topkapı'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Davutpaşa metro istasyonuna 100 metre mesafede olan projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Inİstanbul Gala güncel ödeme tablosu...

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi!

Topkapı Inİstanbul Gala Evleri satış ofisi ile 444 72 21 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlenen projede 30 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Inİstanbul Gala Evleri ödeme planı!

Inİstanbul Gala Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef ortaklığında inşa edilen projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Inistanbul Gala'da yeni üniteler satışta!

İş GYO ve Nef imzalı Topkapı İnistanbul Gala projesi ilgi görmeye devam ediyor. 1140 ünitenin 875'i satılan projede yeni ünitelerde satışa çıkarıldı.

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. İş GYO Inİstanbul Gala Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 30 ay vade farksız taksit yapılıyor.

İnistanbul Gala ödeme şekilleri Haberi

İnistanbul Gala ödeme şekilleri

İSTANBUL Topkapı’da İş GYO ve Nef tarafından geliştirilen sanayi projesi için çalışmalar devam ediyor. 470 milyon dolar yatırım yapılacak İnistanbul Gala projesinde büyüklükleri 1+1 ile 4+1 arasında değişen 788 ünite yer alacak. 4 blok dahilinde inşa edilecek İnistanbul Gala projesinde daire büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatları 320 bin TL’den başlarken; yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 TL’den başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor.


7 BİN ÖN TALEP

Dönüşüm alanı üzerindeki ilk proje olan İnistanbul Gala için 7 bin ön talep alındı. Aralık 2017’de tamamlanması planlanan projede 618 konut ise sahibini buldu. 80 dönümlük arsa üzerine hayata geçen proje için 1.5 yıl hazırlık yapıldı. Proje, küçük bir...