29 / 04 / 2024

Inİstanbul Gala projesi nerede

Inİstanbul Gala projesi nerede

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Gala projesi İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiliyor. Peki Inİstanbul Gala projesi nerede?

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Gala Topkapı'da dairelerin alanları 48 metrekareden başlıyor. İş GYO ve Nef imzası taşıyan projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Gala teslimleri ne zaman edilecek?

Inİstanbul Gala ödeme planı!

Inİstanbul Gala ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef ortaklığında hayata geçirilen proje 80 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim!

İş GYO Inİstanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Lansmanı yarın yapılacak olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Merter Anadolu Efes'in yerine konut projesi gelecek!

Anadolu Efes, İstanbul Merter’de bulunan fabrikasının üretim faaliyetlerini 22 Mayıs'ta durduracağını açıkladı. Merter Anadolu Efes'in yerinde konut projesi yükselecek.

Inİstanbul Gala projesi nerede?

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Gala projesi İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçiliyor. Peki Inİstanbul Gala projesi nerede?

Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim?

İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen Inİstanbul Gala ev fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.Peki Inİstanbul Gala projesi ne zaman teslim edilecek?

Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon!

Konum bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Nef Inİstanbul Gala Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon!

Daire teslimleri 2017 yılında gerçekleşen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi!

Lokasyon bilgisine göre TEM'e 7 kilometre uzaklıkta yer alan projede 788 adet ticari ünite bulunuyor. Topkapı Inİstanbul Gala Rezidans teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor. Nef Inİstanbul Gala Evleri fiyat listesi kapsmaında 320 bin TL'den başlıyor.

Inİstanbul Gala Evleri konum!

İş GYO ve Nef ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de hayata geçiriliyor. Peki Inİstanbul Gala Evleri konum olarak nerede bulunuyor?

Inİstanbul Gala Davutpaşa ulaşım bilgileri!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişerek tasarlandı. Inİstanbul Gala Davutpaşa ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometreye kadar yükseliyor.

İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum!

İş GYO ve Nef ortaklığında İstanbul Avrupa Yakası Esenler'de hayata geçirilen proje 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ,3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Peki İş GYO Inİstanbul Gala Evleri konum olarak nerede?

Inİstanbul Gala İş GYO satılık konut!

Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen proje TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Gala İş GYO satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Inİstanbul Gala Nef satış ofisi!

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Inİstanbul Gala Nef satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Inİstanbul Gala projesi nerede Haberi

Inİstanbul Gala projesi nerede

Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen Inİstanbul Gala projesi 788 adet üniteden meydana geliyor. 


Ev fiyatlarının 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği  İş GYO  Inİstanbul Gala  yüzde 1 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle taksitlendiriliyor, kalan kısım ise teslimde ödeniyor. 


Topkapı Inİstanbul Gala'da dairelerin alanları minimum 48, maksimum 308 metrekare olarak dizayn edildi. 


İçerisinde sinema, asansör, yüzme havuzu, kreş, güvenlik, mescit, kapalı otopark, basketbol sahası ve oyun alanları bulunan Inİstanbul Gala projesinin 2017 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Inİstanbul Gala projesi nerede?

Davutpaşa Inİstanbul Gala projesi Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre,metroya 400 metre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika,  E-5'e ve metrobüse 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor. 


Inİstanbul Gala satış ofisi 

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Pınar...