23 / 07 / 2024

Inistanbul Gala satışları

Inistanbul Gala satışları

Fiyatların 320 bin liradan başladığı, İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.

İnistanbul Gala satılık daire fiyatları!

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan İnistanbul Gala 'da daire alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İnistanbul Gala satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor.

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi!

İş GYO Topkapı İnİstanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İnİstanbul Gala projesi metrobüse 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İnistanbul Gala’da satışların yüzde 80'i 3 haftada tamamlandı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’ya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana 1.140 üniteden 875’i satıldı.

Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi telefon!

Ödemelere göre 30 aya kadar taksit imkanı sağlanan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Davutpaşa Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan Davutpaşa Inİstanbul Gala satış fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın 80 dönümlük arsa alanı üzerinde yükselen projede satışlar devam ediyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satılık!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satılık konut tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede satışlar devam ediyor.

Gayrimenkul markaları İnistanbul Gala için güçlerini birleştirdi!

Türkiye'nin öncü iki gayrimenkul markası İş GYO ve Nef'in, şehir yaşamına örnek teşkil etmesi amacıyla gerçekleştirecekleri İnistanbul Gala projesinde satışlar başladı.

İnistanbul Gala satış ofisi telefon!

İnistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Topkapı İnistanbul Gala Evleri’nde fiyatlar 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Proje Nef ve İş GYO imzası taşıyor.

Nef İnistanbul Gala satış ofisi!

Nef İnistanbul Gala satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. İş GYO İn İstanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor.

Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi iletişim!

Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Topkapı Inistanbul Gala satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Nef Inistanbul Gala satılık daire!

Nef Inistanbul Gala satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. TEM'e 7 kilometrelik yakın mesafede inşa edilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

İş GYO İnistanbul Gala Topkapı fiyat!

İş GYO İnistanbul Gala Topkapı fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşin ödemeler ile daire sahibi olunabilen projede satışlar devam ediyor.

Nef Inİstanbul Gala satılık!

Nef Inİstanbul Gala satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede satışlar devam ediyor.

Inistanbul Gala satışları Haberi

Inistanbul Gala satışları

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’da üç haftada bin 140 üniteden 875’i satıldı.


Ön talep döneminde 7 binin üzerinde başvuru alarak dikkatleri çeken İnistanbul Gala’da, yoğun ilgi nedeniyle yeni üniteler de satışa çıkarıldı.


Fiyatların 320 bin liradan başladığı proje için yüzde 1 peşinat ve 2 bin 100 liradan başlayan aylık ödemeler içeren banka kredili ve faizsiz 30 ay vadeli ödeme seçenekleri bulunuyor. Konut fiyatının yüzde 5’i kadar banka kredisi kullanılabilen projede 120 ay yüzde 0,91 faiz oranı avantajı kısa bir süre için devam ediyor.


YÜZDE 75’İ YEŞİL ALAN


80 dönümlük arsa üzerine hayata geçirilecek olan İnistanbul Gala Topkapı’da, eski Şişecam fabrikasının bulunduğu arazide inşa edilecek. Proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 48 metrekareden 308 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde...