27 / 04 / 2024

İnİstanbul iletişim

İnİstanbul iletişim

470 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen proje Nef İş GYO imzası taşıyor. İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da yükselen İnİstanbul projesinde yüzde 1 peşinat verildiğinde 30 ay boyunca 0 faizle ödemeler yapılıyor.

İnistanbul Topkapı'da 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İSTANBUL Topkapı'da inşa edilecek inistanbul Gala projesinde satışlara başlandı. 470 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanan projeden yaklaşık 1,6 milyar lira gelir bekleniyor.

İnistanbul lansman tarihi!

Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. İnistanbul lansman tarihi 28 Mayıs Perşembe günü olarak planlandı.

Topkapı İnistanbul'da 1+1'ler 320 bin TL'ye!

Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edien İnistanbul projesi İstanbul Topkapı'da hayata geçiriliyor. Proje 3565 adet daireden meydana geliyor.

İnİstanbul iletişim!

İnİstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İnİstanbul Topkapı projesi 130 dönümlük Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

İnİstanbul Topkapı projesinin lansmanı 9 Mayıs'ta! Satış ofisi açıldı!

9 Mayıs'ta lansmanı yapılacak Inİstanbul Topkapı projesinde satış ofisi de projenin bulunduğu alanda açıldı. Lansman süreci devam ederken projedeki 788 konut için 6 bin talep geldi...

Inİstanbul Topkapı projesinde 299 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Satışların bugün başladığı Inİstanbul Topkapı projesinde yer alan konutların fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için geçici satış ofisi İş Kuleler olarak belirlendi.

Motto İstanbul iletişim!

Motto İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yükselen projede  teslimler hemen yapılıyor. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim!

Başakşehir Üçüncü İstanbul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Başakşehir Üçüncü İstanbul projesinde ön talepler toplanıyor...

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul iletişim için 444 41 51 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen projenin ilk etabı Mercan Konakları yarın satışa çıkarılacak.

Oryapark İstanbul iletişim bilgileri!

Oryataş İnşaat imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde toplam 526 daire yer alıyor. İşte Oryapark İstanbul iletişim bilgileri...

Nurol Park Basın Ekspres iletişim!

Nurol Park Basın Ekspres iletişim için 444 6496 telefon numarasını arayabilirsiniz. Peşinatsız ve vade farksız daire sahibi olunabilen proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim!

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim için 0212 244 54 54 telefon numarasını arayabilirsiniz. Arsa alanı 32 bin 265 metrekare olarak belirlenen proje 1.067 adet konuttan oluşuyor.

Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres iletişim!

Cathay Sone İstanbul Basın Ekspres iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam inşaat alanı 151 bin metrekare olarak belirlenen projede daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Cathay İnşaat Sone İstanbul iletişim!

Cathay İnşaat Sone İstanbul iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı proje 6 blok halinde hayata geçirilecek.

İnİstanbul iletişim Haberi

İnİstanbul iletişim

Fiyatların 320 bin TL'den başlangıç gösterdiği İnİstanbul projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


80 dönüm alan üzerinde yayılan proje Nef İş GYO tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Topkapı'da inşa edilen proje 470 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


Lokasyon olarak metrobüse 1 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e 7 kilometre ve Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre ve metroya 100 metre uzaklıkta bulunan İnİstanubul projesi 788 daireden meydana geliyor. 


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alan İnİstanbul projesinin ortak alanları arasında; oyun alanları, basketbol sahası, sinema,  mescit, kapalı otopark, yüzme havuzu, güvenlik, asansör ve kreş mevcut.


Topkapı Inistanbul Gala satış...