05 / 05 / 2024

Inİstanbul Lokal lansman

Inİstanbul Lokal lansman

Nef ve İş GYO'nun ortaklığındaki Inİstanbul Topkapı projesinin ikinci etabı Inİstanbul Lokal'de ön satış başladı. Inİstanbul Lokal Topkapı'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

OnePlus 11R'den yeni 65 inç TV'ye! Lansman merakla bekleniyor

Şirket, 7 Şubat'ta düzenleyeceği Cloud 11 lansman etkinliğinde OnePlus 11'in yanı sıra birkaç ürün daha duyuracak.

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

Wanda Vista İstanbul'un lansmanı yarın!

Mar Yapı ve Çinli Wanda Group tarafından inşa edilecek Wanda Vista İstanbul projesinin lansmanı gerçekleşecek. Proje yarın basına tanıtılacak.

3. İstanbul'un lansmanı 6 Aralık'ta!

Başakşehir’in en büyük projesi 3. İSTANBUL, ilk kez görücüye çıkıyor…3. İstanbul'un lansmanı 6 Aralık 2016 günü düzenlenecek.

Tual Bahçekent’in lansmanı 13 Mayıs'ta!

Türkiye’nin köklü inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik’in, Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçireceği projelerinden biri olan ‘Tual Bahçekent’in basın lansmanı 13 Mayıs Cuma günü gerçekleştirilecek.

Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi!

Inİstanbul Lokal Residence'de daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifte tasarlandı. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel fiyat listesi...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar!

Inİstanbul Lokal Topkapı fiyatlar dairelerin konum ve metrekarelerine göre değişiyor. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal adres bilgileri kapsamında proje, Topkapı - Davutpaşa, Maltepe Mahallesi'nde yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48 ile 308 metrekare arasında değişiyor.

Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği Inİstanbul Lokal Residence'de yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Proje İş GYO ve Nef imzası taşıyor. İşte Inİstanbul Lokal güncel daire fiyatları...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ev fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası'nın arsası üzerinde inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre mesafede bulunuyor.

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi!

İş GYO - Nef Inİstanbul Lokal satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Inİstanbul Lokal fiyat tablosu!

Inİstanbul Lokal Topkapı'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. İşte Inİstanbul Lokal fiyat tablosu...

Inİstanbul Lokal lansman Haberi

Inİstanbul Lokal lansman


Nef ve İş GYO'nun ortaklığındaki Inİstanbul Topkapı projesinin ikinci etabı Inİstanbul Lokal'de ön satış başladı. Eski Şişecam arazisi üzerinde yükselen Inİstanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inİstanbul Gala'da üç haftada 875 daire satıldı.


İkinci etap Inİstanbul Lokal'in lansmanı 16 Eylül'de gerçekleştirilecek. Inİstanbul Lokal Topkapı'da daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor.


2017 yılı sonunda teslim edilecek olan Inİstanbul Lokal Topkapı'da lansman öncesi 200 adet daire satışa sunuldu. Inİstanbul Lokal Topkapı'da spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar olacak.




Telefon : 444 72 21

Web :