06 / 05 / 2024

İnistanbul müteahhir firma seçimi

İnistanbul müteahhir firma seçimi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre İnistanbul Projesinin 1.ve 2.etaplarını Sera Yapı inşa edecek.

Dev firma resmen iflasını verdi. Müşterileri şaştı kaldı. Herkes karar açıklanınca şok oldu

Bursa'da köklü tekstil firmaları arasında yer alan bir firma iflasını verdi. Yıllardan bu yana firma ile iş yapan müşterileri ise şaşkına döndü.

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. Peki Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için sözleşme bedeli ne kadar oldu, projeyi hangi firma inşa edecek? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım için imzalar atıldı. Peki Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım hangi firma tarafından inşa edilecek? Sözleşme bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bakanlıktan 22 sosyal medya fenomenine 22 Milyon TL ceza

Reklam Kurulu, vatandaşı aldatıcı ve yanıltıcı tanıtım yapan firma ve sosyal medya fenomenlerine yılın ilk 6 ayında toplamda 22.8 milyon lira ceza kesti. Kurul tarafından yapılan incelemeler sonucu, 25 dosya karara bağlandı ve 22 dosya için yaptırım uygulandı.

Ata GYO, Tekirdağ projesinin ruhsatını yeniledi!

Ata GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada Tekirdağ projesinin yapı ruhsatında yer alan müteahhit firma olan HGS Mimarlık- Gökçen Öncü şirketi sicil kayıtlarında terkin edildiğinden, ilgili yapı ruhsatı müteahhit firma değişikliği sebebi ile 10 Haziran tarihinde yenilendiğini bildird

Kahramanmaraş'taki dünyanın en saçma binası yıkılıyor!

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' şeklindeki aramada ilk sırada çıkan Kahramanmaraş'taki 18 katlı İl Özel İdare binasının yıkımı başladı. Kasım'da gerçekleştirilen ihaleyi 6 milyon 600 bin  TL teklifle kazanan müteahhit firma, binanın yıkımı için start verdi.

Kocaeli Cedit kentsel dönüşüm projesi için 21 firma yarıştı!

Kocaeli Cedit'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yıkım ihalesi gerçekleşti. İhalede 21 firma yarıştı.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

İnşaat sektöründe 5 müteahhit firma 161 milyar TL'lik iş üstlendi!

Türkiye ekonomisinde lokomotif sektör olan inşaat sektöründe, son 5 senede en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitler belirlendi. Türkiye'de en çok kamu ihalesini kazanan müteahhitlere son 5 senede verilen 55 ihalede tam 161.3 milyar Türk Lirası tutarındaki işi 5 firma üstlendi. 

Yarım kalan kentsel dönüşüm projelerini belediyeler tamamlayacak! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan kentsel dönüşümde mağduriyet yaşayan vatandaşlara müjde geldi. Kentsel dönüşüm kapsamında vatandaş ve müteahhit firma arasında yapılan sözleşmeleri feshetme yetkisi İstanbul’da ilçe belediyelerine verildi.

İnistanbul müteahhir firma seçimi Haberi

İnistanbul müteahhir firma seçimi

İş GYO ve NEF ortaklığında hayata geçirilen Inistanbul Topkapı projesinin ilk etabı Inistanbul Gala'da projesinde satışlar tamamlandı. Projenin  2. etabı Inistanbul Lokal projesinde satışlar planlanandan 6 ay önce başladı.


İnistanbul 1. etap ve 2. etaplarında  1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor. Projede teslimlerin Aralık 2017'de yapılması planlanıyor. 


İnistanbul'da yer alan dairelerin alanları 48 metrekareden başlayıp 308 metrekareye kadar yükseliyor. Proje Eski Şişecam Fabrikası'nın yer aldığı Topkapı Davutpaşa bölgesinde yer alıyor.


İnistanbul projesinin müteahhit firma seçimi sonuçlandı. Konu ile ilgili açıklama Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 


İş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;

Şirketimizin İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesinde geliştirmekte olduğu İnistanbul isimli konut projesinin 1.ve 2.etaplarına ait kaba inşaat işleri Sera Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'ye verilmiştir.



Telefon : 444 72 21

Web :