27 / 04 / 2024

Inİstanbul Rezidans fiyat listesi

Inİstanbul Rezidans fiyat listesi

Toplam 3 bin 565 daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Inİstanbul Rezidans ulaşım bilgisi kapsamında Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükseliyor.

Inİstanbul Rezidans teslimleri ne zaman?

Toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede 3 bin 565 daire ve 16 ticari ünite bulunuyor. Peki Inİstanbul Rezidans teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Rezidans teslim tarihi!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından inşa edilen projede 3 bin 565 adet daire yer alıyor. Inİstanbul Rezidans teslim tarihi kapsamında 2018 yılının ikinci yarısı olarak planlandı.

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans fiyatları ne kadar? Bahar Rezidans fiyat listesi!

Deniz İstanbul'un yeni etabı olarak lanse edilen Bahar Rezidans fiyatları ne kadar? İşte Bahar Rezidans fiyat listesi...

Taşdelen Reverans Rezidans fiyat listesi!

İstanbul'un Çekmeköy bölgesi Taşdelen mevkiinde yapımına başlanan Reverans Rezidans projesinde satışlar başladı. İşte Taşdelen Reverans Rezidans fiyat listesi...

Moment İstanbul Rezidans fiyat listesi!

Moment İstanbul Rezidans fiyat listesi 399 bin TL'den başlıyor. Proje 44 katlı iki olarak Kartal'da hayata geçirildi...

Esenyurt Bey Rezidans fiyat listesi!

Toplam 250 adet dairen meydana gelen Esenyurt Bey Rezidans projesi Beyler İnşaat tarafından inşa ediliyor. İşte Esenyurt Bey Rezidans fiyat listesi...

Kayım Rezidans fiyat listesi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta yükselen Kayım Rezidans projesi 117 adet daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Kayım Rezidans fiyat listesi 289 bin TL'den başlıyor.

Esenyurt Radius Rezidans fiyat listesi!

Esenyurt Radius Rezidans fiyat listesi en düşük 250 bin TL'den başlıyor. Proje dokuz blok olarak İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor...

Roya Yapı Roya Nova Rezidans fiyat!

Roya Yapı Roya Nova Rezidans fiyat listesi 249 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ümraniye Çamlık bölgesinde hayata geçirilen Rya Nova Rezidans tek blok olarak yükseliyor...

Roya Nova Rezidans fiyat listesi!

Roya Nova Rezidans fiyat listesi minimum 249 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanı sunuluyor...

Kartal Deluxia Park Rezidans fiyat listesi!

Kartal Deluxia Park Rezidans fiyat listesi 418 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen projede ödemelere 1 yıl sonra başlanabiliyor...

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

3. İstanbul Grand Rezidans fiyat!

Ön satışların başladığı 3. İstanbul Grand Rezidans projesi 140 adet daireden meydana geliyor. 3. İstanbul Grand Rezidans fiyat listesi 299 bin lira ile 773 bin lira arasında değişiyor.

Inİstanbul Rezidans fiyat listesi Haberi

Inİstanbul Rezidans fiyat listesi

Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, kreş, kapalı otopark, fitness center, oyun alanları, mescit, güvenlik, futbol alanları, asansör, basketbol sahası, sinema bulunuyor.


411 bin 941 metrekare inşaat alanından meydana gelen projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösterdiği proje Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Projede 16 ticari ünite yer alıyor.


Inİstanbul Rezidans projesinde 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 bağımsız bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm bulunuyor.


Inİstanbul Rezidans ulaşım bilgisi kapsamında projes E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede yükseliyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa...