14 / 05 / 2024

İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat

İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat

İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat Enerji Mühendislik Limited Şirketi, Nihat Kaplan tarafından 20 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık 2013 tarihinde Sefaköy 'de kuruldu

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

T And T Proje Yönetimi Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Turner-Townsend Internatıonal Lımıted tarafından kuruldu.

Emre Bayar, Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü oldu!

Koray GYO'nun Yönetim Kurulunun 28 Haziran 2021 tarihli kararıyla, Emre Bayar'ın Koray GYO Yatırımcı İlişkileri ve Portföy Yönetim Müdürü olarak atanmasına karar verildi.

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje Limited Şirketi kuruldu!

Yön Müşavirlik Mühendislik Proje Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Onut Şener tarafından kuruldu.

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dea Danışmanlık Mimarlık Proje Yönetim Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altuner tarafından kuruldu.

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Serdar  Seyrek ve Sebahattin Seyrek ortaklığında kuruldu. 

Ali Çağatay Kankılıç, Se Club Profesyonel Tesis Yönetim'in genel müdürü oldu!

Ali Çağatay Kankılıç, Aşçıoğlu Grubu’nun, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club Genel Müdürlüğü görevini üstlendi...

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılada Yönetim Otelcilik Turizm Ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün 60 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhashemi, Abdullah Yasin Ekici ve Timur Altun ortaklığında kuruldu. 

Theroyal Emlak İnşaat Tarım Yönetim Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Theroyal Emlak İnşaat Tarım Yönetim Ve İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Aljabı ve Anas Aljabı ortaklığında kuruldu. 

Yıldırım'a Afet Yönetim Merkezi inşa edildi!

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axess Unıted İnşaat Yatırım Danışmanlık Yönetim İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Ammar Aswad tarafından kuruldu.

Yıldırım Afet Yönetim Merkezi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Afet Yönetim Merkezi'nin inşaatında sona geldi.

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 2017 faaliyet raporu!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 döneminine ait faaliyet raporu, finansal tablo ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa1 Gayrimenkul Danışmanlık Aracılık Yatırım Ve Yönetim Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Günlübeyaz, Ali Necati Günlübeyaz ve İzel Şarhon ortaklığında kuruldu. 

İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat Haberi

İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat

İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat Enerji Mühendislik Limited Şirketi, Nihat Kaplan tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat Enerji Mühendislik Limited Şirketi iş konusu; Şirket mühendislik biliminin her alanda taahhütte bulunur plan ve projeler hazırlar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İnka Yönetim Müşavirlik İnşaat Enerji Mühendislik Limited Şirketi adres: Sefaköy, Tevfikbey Mahallesi, Halkalı Caddesi, Dündarlar Sokak, No:1...