07 / 05 / 2024

inköy toki alt gelir başvuru tarihleri

inköy toki alt gelir başvuru tarihleri

TOKİ Kütahya Merkez İnköy Alt Gelir Grubu Konut Projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 372 adet konut bulunuyor.

Son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

Bu hafta ABD doları yüzde 0,32 değer kazanarak, 30,1910 TL'ye çıkarken, avro yüzde 0,43 azalışla 32,8760 TL'ye geriledi. Peki son 2 yılda altın, dolar, Euro ve borsa ne kadar kazandırdı? 

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları yükseldi! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 26 Mayıs Cuma bilezik fiyatları

Altın fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları tekrar yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolar oldu. Altın bilezik fiyatları da yükseldi. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 26 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatları neden yükseliyor? Altın yükselmeye devam edecek mi?

Altın fiyatları dün yükselişe geçti. 1958 dolar seviyesinde işlem gören ons altın 1970 dolar seviyesine kadar yükseldi. Yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar bu yükseliş karşısında şok oldu. Peki altın fiyatları neden yükseliyor? Altın yükselmeye devam edecek mi? İşte merak edilenler...

En yüksek altın rezervine sahip ülkeler!

Dünya Altın Konseyi, ülkelerin altın rezervlerini açıkladı. Türkiye, Nisan ayında en yüksek altın rezervine sahip ülkeler arasındaki yerini korudu.

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Denizli Sarayköy Gerali alt gelir grubu başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Tekkeköy TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Tekkeköy TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Kütahya İnköy TOKİ'de teslimler sona eriyor!

TOKİ Kütahya İnköy projesindeki daireler için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017!

Konut sahibi yapmaya ara vermeden tam gaz devam eden TOKİ, Kütahya'da da alt gelir gurubu, sosyal konut ve emeklilere özel proje üreterek vatandaşın ev hayalini gerçekleştirdi. TOKİ Kütahya İnköy kura sonuç listesi açıklandı. İşte TOKİ Kütahya İnköy Konutları kura sonuçları 2017...

8 soruda TOKİ Kütahya Merkez İnköy AGG projesi! 28 Kasım 2017!

TOKİ Kütahya Merkez İnköy projesinde kura çekimi bugün yapıldı. Toplamda 372 konuttan oluşan projede daireler alt gelir grubu (AGG) kapsamında satışa sunuldu.

Kütahya İnköy TOKİ 28 Kasım 2017 kura sonucu listeleri!

Kütahya İnköy TOKİ 28 Kasım 2017 kura sonucu listeleri henüz açıklanmadı. Kütahya İnköy TOKİ 28 Kasım 2017 kura sonucu listeleri açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kütahya İnköy Alt Gelir kura sonuçları!

TOKİ Kütahya İnköy Alt Gelir kura sonuçları bugün açıklanacak. Kura heyecanının başladığı projede 372 adet konut yer alıyor. 

İnköy TOKİ kura sonucu sorgulama 28 Kasım 2017!

İnköy TOKİ kura sonucu 28 Kasım 2017 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

28 Kasım 2017 TOKİ Kütahya İnköy Alt Gelir kura sonuçları!

TOKİ İnköy Alt Gelir Grubu projesinin kura çekilişi bugün yapılacak. 28 Kasım 2017 TOKİ Kütahya İnköy Alt Gelir kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

inköy toki alt gelir başvuru tarihleri Haberi

inköy toki alt gelir başvuru tarihleri

TOKİ Kütahya Merkez İnköy Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yer alan 372 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor. 

Projede yer alan konutlar için başvurular 30 Ekim- 17 Kasım 2017 tarihleri arasında T.Halk Bankası A.Ş. Kütahya Merkez Şubesi aracılığı ile kabul ediliyor.

Kütahya Merkez İnköy Alt Gelir Grubu projesinde 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 90 bin 294 TL ile 123 bin 313 TL arasında değişiyor. 

Yüzde 12 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen projede en düşük peşinat bedeli 10 bin 835 TL olarak belirlendi.

Kütahya Merkez İnköy Alt Gelir Grubu TOKİ'de 180 ay ve 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Projeden 300,98 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi...