29 / 04 / 2024

inköy toki emekli başvuru

inköy toki emekli başvuru

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri başvuru süreci 9 Aralık 2015 tarihinde başlayacak. Fiyatları henüz belli olmayan projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Emeklilere maaş promosyonu şoku! En yüksek emekli promosyonu tam bu kadar oldu! Şimdi bu rakamlara göz atın! 

Emekliler sık sık 'Emekli promosyonu kaç TL?, En yüksek emekli promosyonu hangi bankada?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte emekli promosyonu ile ilgili merak edilenler...

Düşük primle yüksek emekli maaşı almak artık hayal değil! O tarihe dikkat!

Bağ-Kur prim eşitlemeyle SGK’lı gibi 7200 gün ile emeklilik hakkına kavuşmaya gün sayan yaklaşık 1 milyon Bağ-Kur’lu için yeni düzenlemenin detayları da belli oldu. Emekli aylığında etkili olan 1261 gün kuralı değişecek. Bu sayede, az primle, yüksek emekli maaşı alma avantajı doğacak.

En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? 10 bin TL promosyon veren banka hangisidir?

Emekli promosyonu milyonlarca emekli vatandaşların gündeminde yer alıyor. Peki En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? İşte detaylar!

Yapı Kredi 2023 yılı emekli promosyonu ne kadar? Kaç TL oldu? Zam geldi mi?

EYT yasasından sonra emekli olan vatandaşlar bankaların promosyon miktarlarını araştırmaya başladı. Vatandaşların araştırma yaptığı bankalardan biri de Yapı Kredi Bankası. İşte Yapı Kredi Bankası 2023 yılı emekli promosyon miktarları...

Çalışanlar dikkat! İşte daha yüksek emekli aylığı alabilmeniz için yapmanız gereken her şey!

Emekli olunduğunda alınacak emekli maaşının miktarını belirlemek çalışanların elinde bulunuyor. Daha yüksek emekli aylığı almanın yolları nelerdir? Emekli aylığı nasıl yükseltilir? İşte detaylar...

Bağkur’lular nasıl yüksek emekli maaşı alır?

Emekli olmaya hazırlananların ilk araştırdığı konuların başında daha rahat yaşayabileceği bir para kazanabilmek için yüksek bir emekli maaşının nasıl alınabileceği geliyor.  Özellikle Bağ-Kur’dan sigortalı olanların dikkat edeceği birkaç nokta, yüksek emekli aylığına kavuşmalarına yardımcı olabili

Emeklilik dilekçesini vermeden mutlaka okuyun! O yıl emekli olanlar maaştan yana daha şanslı!  

Bu yıl EYT’lilerin de aralarına katılmasıyla birlikte çok daha fazla sayıda kişi emekliliğe kavuşacak. Emeklilikte çeşitli faktörlerin bir araya gelmesiyle emeklilik maaşı ise aynı durumda olanlar arasına bile farklılık gösteriyor.  Özellikle bazı yıllarda emekli olanlar, diğerlerine göre daha fazla

Yüzde 40 özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?

Engelli raporu, belli şartları taşıyan kişilere verilmektedir. Belirlenen engellilik oranına sahip olanlar bu raporu alabilir. Peki “Yüzde 40 oranında özürlü raporu olan kaç yılda emekli olur?” İşte detaylar!

Emekli promosyon yarışı kızıştı! En yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu? İNG, Yapı Kredi, Garanti, Ziraat, Akbank...

Temmuz ayında yapılan ara zammın ardından emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Bu kapsamda bankalar art arda promosyon güncellemesi yaparken kamu bankalarının da yarışa katılmasıyla promosyonların ücretleri arttı. Peki 2022 en yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Emekliler havalara uçacak! Emekli promosyon ücretlerinde kasım müjdesi! En yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Temmuz ayında yapılan ara zamdan sonra emekli promosyon ücretleri arttırıldı. Bu kapsamda bankalar peş peşe promosyon güncellemesi yaparken kamu bankalarının da yarışa katılmasıyla promosyonların seyri değişti. Peki en yüksek emekli promosyonu ne kadar oldu?

Yüksek emekli promosyonun adresi İş Bankası emeklilere yönelik son dakika açıklaması yaptı

Yüksek emekli promosyonu veren bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan emekli vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru geldi.

Yüksek emekli promosyonu almanın formülü belli oldu! Süre dolmadan hemen harekete geçin!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış son sürat devam ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler için süre kısaldı. Bazı bankalar 30 Eylül'de kampanyalarını sonlandıracak. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın förmülü nedir? Başka bir bankaya maaş taşımanın şartları neler? Emekliler c

Yüksek emekli promosyonu almanın sırrı ifşa oldu! Bankalar üzülecek emekli sevinecek!

Emekli promosyonunda bankalar arası yarış tam gaz devem ederken yüksek promosyonunu kapmak isteyen emekliler bankalara maaşlarını taşımaya başladı. Peki, yüksek emekli promosyonu almanın şartları neler? Başka bir bankaya maaş taşımanın koşulları neler? Emekliler cayma hakkını nasıl kullanabilir mi?

inköy toki emekli başvuru Haberi

inköy toki emekli başvuru

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri başvuru işlemleri için 500 TL başvuru bedelinin T.Halk Bankası A.Ş.’nin Kütahya İlindeki herhangi bir şubesine yatırılması gerekiyor. 


TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 12 peşin alımlarda kalan tutar 180 ay, yüzde 20 peşin alımlarda ise kalan tutar 240 ay vadelendiriliyor. 


Kütahya İnköy TOKİ Evleri başvuru tarihleri 9 Aralık - 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Projede toplamda 300 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkıyor. 


Konut kurası 28 Ocak 2016 tarihinde çekilecek olan TOKİ Kütahya İnköy Konutları fiyat listesi proje ihalesi gerçekleştikten sonra açıklanacak.


Satış duyurusu için