10 / 05 / 2024

inn istanbul

inn istanbul

Ünal İnşaat tarafından inşa edilen Bomonti Suites'te satışına devam edilen son 4 konut 430 bin dolar ile 930 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje de teslimler 2013 yılının Ocak ayında yapılacak...

Ünal İnşaat İstanbul INN ile konut sektörüne iddialı girdi!

İnşaat sektöründe 17 yıldan bu yana faaliyet gösteren Ünal İnşaat, İstanbul INN markasını üreterek inşaat sektöründe daha da iddialı halen gelen şirket, İstanbul INN İkitelli projesiyle dünya mimarlık festivalinde finale kalmayı başardı

İstanbul İnn Levent'te metrekaresi 4 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek 'İstanbul INN Levent1 2016'da teslim edilecek. ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat'ın 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceği İstanbul INN Levent'in ilk bloku satışta.

İstanbul İnn Levent ev fiyatları!

İstanbul İnn Levent ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Inn Levent projesinde yer alan dairelerin fiyatları 250 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

İstanbul İnn Levent projesinin basın toplantısı 24 Nisan'da!

Ünal İnşaat&Özler İnşaat Ortaklığı tarafından Levent’te 200 milyon dolar yatırım değeriyle 5 blok halinde hayata geçirilen İstanbul inn Levent projesinin ilk bloğu satışa çıkıyor.

Hilton Garden Inn hizmet vermeye başladı!

Dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi. Hilton Garden Inn Istanbul Airport İstanbul Yenibosna’da hizmet vermeye başladı.

Hilton Garden İnn İstanbul Airport Yenibosna'da açıldı!

Hilton Worldwide’ın ekonomik üst kalite segmentinin ödüllü markası Hilton Garden Inn, dünya genelinde 600’den fazla otelden oluşan portföyüne Hilton Garden Inn Istanbul Airport’u ekledi.

Uygar Cengel Holiday İnn İstanbul Airport Genel Müdürü oldu!

Holiday Inn İstanbul Airport Genel Müdürlüğü Görevine, sektörün tecrübeli isimlerinden Uygar Cengel getirildi. Uygar Cengel, Holiday Inn İstanbul Airport’da görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Radisson Blu Hotel & Spa İstanbul Tuzla hizmete açıldı!

Dünya çapında 105’i aşkın ülkede aktif olan ve küresel ölçekte çok hızlı bir büyüme gösteren Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla" açıldı...

Radisson Blu Hotel & Spa, İstanbul'un ilk Spa oteli oldu!

Carlson Rezidor Hotel Group’un Türkiye’deki aktif dokuz otelinden biri olan, İstanbul’un ilk SPA oteli “Radisson Blu Hotel & Spa Istanbul Tuzla” kentin gürültüsünden uzakta, İstanbul’un tatil tadındaki yeni şehir oteli olarak konumlandı.

Hilton Garden İnn İzmir'in temeli atıldı!

Altyapı ve tünel inşaatlarıyla tanınan Özgün Şirketler Grubu, Hilton Garden Inn İzmir, Bayraklı projesiyle otelcilik sektörüne adım attı. Özgür Şirketler Grubu Başkanı Cahit Karakullukçu, otelin 35 milyon dolarlık yatırımla tamamlanacağını söyledi...

Tekin Acar Mall of İstanbul şubesi hizmete açıldı!

Türkiye genelindeki mağazalaşma atağını sürdüren Tekin Acar Cosmetics, bu kapsamda Mall Of Istanbul Avm’de yeni mağazasını açtı. Bu mağazada 3-25 Mayıs tarihleri arası yapacağınız 2. ürün alışverişlerinize %30 indirim fırsatı sunuluyor...

İstanbul İnn Bomonti Suites'te anahtar teslim! 525 bin TL'ye 2+1!

İstanbul İnn Bomonti Suites'te yer alan 100 metrekare alana sahip son dairenin fiyatı 525 bin lira olarak belirlendi. Proje Nişantaşı'na arabayla 2 dakika mesafede yer alıyor...

The İstanbul Edition turizmde engelleri kaldırıyor!

The istanbul Edition, turizm sektöründeki engelli istihdamını arttırmaya ve sektörde fırsat eşitliği yaratmaya yönelik sunduğu 'Turizmde Biz de Varız' adıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesinin ilk mezunlarını verdi...

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat!

Makro ve Akyapı ortaklığı iel istanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa edilen ve 1476 konuttan oluşan Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyat bilgileri ni haberimizin içinde bulabilirsiniz.

inn istanbul Haberi

inn istanbul

İstanbul Şişli'de hayata geçirilen İstanbul İnn Bomonti Suites projesinde daire tipleri  2+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks olarak tasarlandı. 15.5 metre uzunluğunda 2 bloktan meydana gelen proje 3 bin 200 metrekare inşat alanı üzerinde yükseliyor.


Satış pazarlaması ACM Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen İnn İstanbul Bomonti'de ödemeler peşin ya da anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile gerçekleşiyor. Projede yer alan tüm dairelerde Siemens marka fırın, ocak ve davlumbaz yer alıyor.


Mimarisi de MSC Mimarlık'a ait olan Bomonti Suites'te kalan son 4 daire 430 bin dolar, 470 bin dolar, 890 bin dolar ve 930 bin dolardan satışa sunuluyor.  


Bomonti suites Şişli projesinde; fitness center,  sauna, jakuzi, buhar odaları, depolama alanları, stüdyolar, otopark ve güvenlik hizmeti bulunuyor.


0212 679 58 58

http://www.34inn.com/

Merve...