02 / 05 / 2024

Inn Levent İstanbul ne zaman teslim

Inn Levent İstanbul ne zaman teslim

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği Inn Levent İstanbul projesinde Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. Peki Inn Levent İstanbul ne zaman teslim?

Inn Levent İstanbul iletişim!

Ödeme planı kapsamında projede yüzde 50 peşin ödendiğinde 60 ay taksitlendirme sağlanan proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Inn Levent İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 679 58 58 olarak belirlendi.

Inn Levent İstanbul daire fiyatları!

Toplam 130 adet bağımsız birimden meydana gelen proje toplam 15 bin 250 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Inn Levent İstanbul daire fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Inn Levent İstanbul satış ofisi!

Toplam 130 bağımsız birimden meydana gelen projede stüdyo dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başlangıç gösteriyor. Inn Levent İstanbul satış ofisi telefon numarası 0 212 679 58 58 olarak belirlendi.

Levent İstanbul Tower 205 teslim tarihi!

İstanbul Levent'te hayata geçirilen Levent İstanbul 205 projesi toplam 788 adet ticari birimden oluşuyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor...

Levent İstanbul Tower 205 ödeme planı!

Toplam 788 adet ticari birimden meydana gelen Levent İstanbul Tower 205 projesi İstanbul Boğazı ve Haliç manzarasına hakim. İşte Levent İstanbul Tower 205 ödeme planı...

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.

İstanbul Inn Levent'in temeli atıldı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan'da başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Inn Levent'in ilk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı. İlk bloku Temmuz 2016'da tamamlanacak projede her daire için bir araçlık otopark bulunuyor.

Inn Levent'te ilk blok Temmuz 2016'da tamamlayacak!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı!

İlk bloğu Temmuz 2016'da tamamlanacak olan, Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinin temeli atıldı.

Levent'te ofislerin metrekaresi 15 bin dolara ulaştı!

Levent İstanbul'da ofis kullanıcılarının en çok talep ettiği, prestij göstergesi haline geldi. Büyükdere aksında ofislerin metrekare birim fiyatları 15 bin doları buldu. Ulaşım çeşitliliği bölgeyi öne çıkaran en önemli etken oldu.

İstanbul Inn Levent’in temeli atıldı!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat tarafından 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen İstanbul Inn Levent projesinde Nisan ayında başlanan temel kazma çalışmalarında sona gelindi.

İstanbul Inn Levent temel atma töreni yarın gerçekleşecek!

Kağıthane’de kentsel dönüşümün ilk örneğini olarak anılan İstanbul Inn Levent projesinin temel açma çalışmalarında sona gelindi.

İstanbul Inn Levent'te teslimler 2016 Temmuz'da!

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat'ın Mayıs ayında satışa çıkardığı İstanbul INN Levent, 200 milyon dolarlık yatırımla projelendirildi.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi All Inn Hotel İstanbul Şubesi, Mustafa Semihi Özcan Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri!

60 ay vade imkanı sağlanan projede daire büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

Inn Levent İstanbul ne zaman teslim Haberi

Inn Levent İstanbul ne zaman teslim

Ünal İnşaat  ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede daire büyüklükleri 59 metrekareden başlayıp, 109 metrekareye kadar yükseliyor. Projein ilk bloğunda 130 adet daire yer alıyor. 


Toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen projenin ilk etabında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daireleri yer alıyor. Projede toplam 650 bağımsız birim bulunuyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında Inn Levent İstanbul projesi Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta, Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Inn Levent İstanbul projesinde otopark, asansörler, misafir ve parti odaları, Plug INN aktivite odaları, spor salonları, toplantı odaları gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


Inn Levent İstanbul ne zaman teslim?

Daire fiyatlarının 250 bin dolardan başladığı projede teslimler 2016 yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşecek. Projede yüzde...