15 / 05 / 2024

InnoTrans Fuarı İstanbul tramvayı

InnoTrans Fuarı İstanbul tramvayı

Tasarım ve mühendisliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İSTANBUL ULAŞIM A.Ş tarafından yapılan, üretimi de yerli sanayi işbirliği ile gerçekleştirilen İstanbul Tramvayı, sektörün en büyük uluslararası fuarı InnoTrans’ta büyük ilgi görüyor.

Architect World Turkey 23 Ekim'de kapılarını açıyor!

Türk mimar, iç mimar, tasarımcı ve diğer yapı uzmanlarını bir araya getirecek  Architect World Fuarı, İstanbul'da 23 Ekim tarihinde gerçekleşecek...

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı 10-13 Ekim'de!

İlk ve tek franchising fuarı olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" İstanbul'da 10-13 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek.

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı açıldı!

3. Uluslararası Karayolları Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir törenle açıldı.

China Homelife Turkey Fuarı açıldı!

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

Lamp, 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topladı!

TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılan 40. Yapı Fuarı İstanbul'da Lamp 83'ün tüm ürünleri beğeni topladı.

LAMP 83’e Yapı Fuarı'nda büyük ilgi!

Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan LAMP 83’ün tüm yeni ürünleri 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topluyor.

Beton 2017 Kongresi ve Fuarı 13-14 Nisan'da!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen Beton 2017 Kongresi ve Fuarı 13-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar, İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre ve Fuarı 12 -13 Nisan'da!

Smart Future Expo - Geleceğin Şehirleri, Akıllı Binalar & Endüstri 4.0 Kongre VE Fuarı- İstanbul Kongre Merkezi / ICC 12 - 13 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek.

Türkiye'nin en büyük fuar alanı İstanbul'a inşa edilecek!

Türkiye'nin en büyük fuar alanı için 500 milyon dolar harcanacak. Fuar, İstanbul'da yeni havalimanına yakın bir yerde 300 bin metrekarelik bir sahada inşa edilecek.

Türk mimarlar için artık yurt dışında da büyük fırsatlar var!

MIPIM gayrimenkul fuarı, İstanbul Ticaret Odası’nın desteğiyle Türk şirketlerinin MIPIM 2015’e katılımın yüksek oluşu memnuniyet yaratırken, fuar alanında ve Türkiye çadırında önemli buluşmalar yaşandı.

Seranit Grup'un katıldığı UNICERA Fuarı bugün başladı!

Seranit Grup, UNICERA Fuarı ’nda yeni ürün koleksiyonları ile mimarlık camiası ve yapı sektörü profesyonellerine unutulmaz bir deneyim yaşattı. Fuar, İstanbul – 24 – 28 Şubat tarihleri arasında.

InnoTrans Fuarı İstanbul tramvayı Haberi

InnoTrans Fuarı İstanbul tramvayı

Tasarım ve üretimi tamamen yerli olan ve İstanbulluların oylarıyla seçilerek üretilen “İstanbul Tramvayı”, 23 Eylül’den bu yana, Berlin’de 2014 InnoTrans Fuarı’nda yurtiçi ve yurtdışında üst düzey ziyaretçileri ağırlamaya devam ediyor. Bugüne kadar İstanbul Tramvayı’nı yerli ve yabancı 4000’i aşkın kişi ve kuruluş ziyaret etti.


İstanbul Ulaşım A.Ş., bugün (26 Eylül 2014) sona erecek olan sektörün en prestijli ve en büyük fuarı InnoTrans Fuarı’ndaki standında; Genel Müdür Ömer Yıldız’ın ev sahipliğinde, Türkiye’den, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Berlin Başkonsolosu Ahmet Başar Şen,  Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı Cemal Özdemir, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy’a evsahipliği yaptı.


Yurtdışından ise sektörün...