02 / 05 / 2024

innovia 4 sözleşme feshi nasıl olacak

innovia 4 sözleşme feshi nasıl olacak

Yeşil GYO, Esenyurt projesi Innovia 4'te ruhsat sorunu nedeniyle yaşanan 15 aylık gecikme nedeniyle sözleşmesini fesh etmek isteyen müşterinden yüzde 5 kesinti yapmadan ödenmiş tüm tutarın iadesini gerçekleştireceğini açıkladı... İşte o mektup!..

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Kamu-Sen'in toplu sözleşme talepleri açıklandı: Kamu çalışanlarına yüzde 100,2 zam! 

Toplu sözleşme görüşmelerine sayılı günler kala Memur-Sen'in ardından Kamu-Sen de taleplerini tek tek sıraladı. Kamu-Sen, 2024 yılının tamamı için refah payı dahil kümülatif yüzde 100,2, 2025 yılının tamamında ise refah payı dahil tüm maaşlara yüzde 58,4 zam talep etti. İşte ayrıntılar...

Memur ve memur emeklisinin toplu sözleşme süreci 1 Ağustos'ta başlıyor: Memur-Sen, maaş artış oranı teklifini hazırladı!

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının tespit edileceği toplu sözleşme süreci başlıyor. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, teklif ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

TOKİ Niksar 4. Etap'ta sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Niksar projesindeki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan daireler için sözleşme dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de yer alan konutlar için sözleşme dönemi sona eriyor.

TOKİ Kütahya Altıntaş'da sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Altıntaş 4. ve 5. etap projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şehitkamil Kuzeyşehir'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Kura çekilişi 4 Haziran'da gerçekleştirilen Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir TOKİ'de sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Samsun İlkadım'da sözleşme dönemi başlıyor!

2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin bulunduğu TOKİ Samsun İlkadım projesinde sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge sözleşme!

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu Mahallesi 2. 3. Bölge sözleşme işlemleri bugün başlıyor. 428 daireden meydana gelen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge sözleşme imzalama dönemi!

29 Mayıs'ta başlayan Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Ve 2. Etap sözleşme dönemi 30 Haziran'da sona erecek..

TOKİ Amasya Merzifon 4. etap sözleşme tarihleri!

TOKİ Amasya Merzifon 4. etap sözleşme tarihleri haberimizde yer alıyor. Projedeki alt gelir grubu konutlarına 757 kişi başvurmuştu.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu TOKİ'de son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projedeki konutları için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

innovia 4 sözleşme feshi nasıl olacak Haberi

innovia 4 sözleşme feshi nasıl olacak


Yeşil GYO tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Innovia 4 projesi için firmadan "sözleşme feshetme" açıklaması geldi. Innovia 4 müşterilerine gönderilen mektupta, "Şirketimizin iyi niyet göstergesi olarak sözleşmede belirtilen yüzde 5 oranındaki kesinti yapılmaksızın ödenmiş olan tüm tutarının iadesi ile karşılıklı olarak feshedilebilecektir. Bu kapsamda şirketimiz, sözleşmeler uyarınca müşterilerimize karşı tüm sorumluluklarını yerine getirmeyi kabul ve taahhüt etmektedir" denildi. 


Yeşil GYO'dan dün (14 Ağustos 2014 Perşembe) tarihli yapılan açıklamada, Innovia 4. Etap'ta yaşanan 15 aylık gecikme süreci; 'Esenyurt Belediyesi tarafından onaylanan inşaat ruhsatlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Ocak 2012'de iptal edilmesi ve imar sorununun 12 Nisan 2014'te meclis kararı ile çözülmesi' şeklinde ifade edildi.


Esenyurt Bölgesinde yer alan tüm inşaatları etkileyen imar sorunlarının Yeşil GYO inisiyatifinde olmadığına vurgu yapılan açıklamada, "Şirketimizin içerisinde...