02 / 05 / 2024

innovia etapları

innovia etapları

Innovia'da 8 bin 100 dairenin anahtar teslimi tamamlandı. Aralıkta 3'üncü etapta, 3 bin 293 dairenin tesliminin gerçekleştirilmesiyle Innovia, son 4 yılda 25 bine yakın insanın yaşadığı bir proje halini aldı.

İnnovia'nın hangi etabı nerede?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen İnnovia projesinin dört etabı bulunuyor... İşte projelerin konumları...

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Innovia 4 mağdurları Esenyurt'ta toplandı!

Yeşil GYO’nun imzasına sahip Innovia projesinin birinci, ikinci ve üçüncü etaplarında 9 bin 100 konut teslim edilirken projenin dördüncü etabından konut satın alanlar, mağdur edildi. 2015 yılında tamamlanması planlanan projede, teslimler hala yapılmadı.

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

İnnovia 4 mağdurları 24 Eylül'de eylem yapacak!

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini durdurdu. Projeden ev alan ve mağdur olan vatandaşlar 24 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde toplanacak.

Deniz İstanbul’un yeni etaplarında teslim heyecanı başladı!

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu sahilde hayata geçirdiği Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor..

İnistanbul Gala ve Lokal etaplarında cazip kampanya!

İnistanbul Lokal etabında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokal ve Gala etaplarında son 76 daire için ödeme kampanyası sunuluyor...

Yeşil GYO İnnovia 1'deki 69 dairenin değerlemesini yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan Innovia 1.etapta konumlu 69 adet daireye ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yeşil GYO İnnovia 3'teki gayrimenkullerin değerlemesini yayınladı!

Yeşil GYO, De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye hazırlattığı Innovia 3. Etap'ta bulunan 109 adet bağımsız bölüme ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yeşil GYO İnnovia 3'teki 41 işyerinin değerlemesini yayınladı!

Yeşil GYO, De-ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan; Innovia 3.etapta bulunan 41 adet işyerine ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Nidapark Kayaşehir etapları!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesi Haziran 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Nidapark Kayaşehir etapları...

İnnovia 2. Etap 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia 2.Etap bünyesinde yer alan 3.682 adet daireye ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

İnnovia 1. Etap değerleme raporu 2015!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Innovia 1. Etap bünyesinde yer alan 69 adet daireye ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

innovia etapları Haberi

innovia etapları


Yeşil GYO'nun dev projesi Innovia'da 8 bin 100 dairenin anahtar teslimi tamamlandı. Aralıkta 3'üncü etapta, 3 bin 293 dairenin tesliminin gerçekleştirilmesiyle Innovia, son 4 yılda 25 bine yakın insanın yaşadığı bir proje halini aldı. Sıfır faizle, kredisiz, kefilsiz, senet sistemi gibi ödeme seçenekleri sunan projenin ilk üç etabında yaşam başladı. 4'üncü etapta ise satışlar devam...