01 / 05 / 2024

İnnovia Suites rezidans

İnnovia Suites rezidans

İnnovia Suites yatırımınızı 3. yılında veya sonrasında isterseniz Yeşil Konut projelerinde yüzde 75 karla daire yatırımına dönüştürebilirsiniz. Bu şekilde yatırımlar 3 yılda 2'ye katlanabiliyor...

İnnovia Suites Türkiye'nin ilk otel konseptli rezidans projesi!

İnnovia Suites Tuzla- İçmeler, seçkin bir tatil ortamını sağlıkla harmanlayarak sunan İstanbul'daki tek termal spa ve sağlıklı yaşam merkezi. İçmeler şifalı mineral suları, açık ve kapalı havuzları, sauna, VIP masaj salonları, buhar ve tuz odaları mevcut.

İnnovia Suites satışa çıkıyor! Fiyatlar 24 bin TL'den başlıyor!

Yeşil GYO projesi İnnovia Suites projesi satışa çıkıyor. İnnovia Suites Residence'ta 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 24 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

İnnovia Suites Türkiye'nin ilk otel konseptli rezidansı! 24 bin TL!

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen İnnovia Suites'te fiyatlar 24 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Mresco, Sultan's Suites'teki örnek dairelerini tanıttı!

Kuveyt’in en büyük gruplarından biri olan Murabahat Gayrimenkul, Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını kısa ve uzun dönemli kiralama şeklinde ''Sultan's Suites'' markası altında topladı. 

Kağıthane Seba Suites satılık ev fiyatları!

Seba İnşaat imzası taşıyan Seba Suites Rezidans Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerine yakın konumuyla avantaj sağlıyor..

Prime Suites'ten turizme 55 milyon liralık yatırım!

Babacan Holding, otel konforunda aile rezidansı 'Prime Suites’i hayata geçirdi. Lüks apart daireleri ile rezidans hizmeti veren 'Prime Suites', geniş aileler, yerli ve yabancı misafirler ve iş seyahati amaçlı Türkiye’ye gelen yabancı iş adamlarını ağırlıyor.

Nova Suites Kağıthane'ye yeni bir yaşam getiriyor!

Nova Suites İstanbul’un yükselen değerlerinden Kağıthane ilçesine artı bir değer ve yeni bir yaşam getiriyor. Proje ayrıcalıklı tasarımıyla yalnızca bir rezidans değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Güneşli Prime Suites hizmete girdi!

Babacan Yapı’nın Güneşli’de otel rahatlığında rezidans konforu sunan, 112 suit daireden oluşan projesi “Prime Suites” kısa ve uzun süreli konaklama seçenekleri sunuyor.

N5 Suites'te fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formül hazırladı.Otel ve rezidans konseptinde inşa edilen projede 229 bin liraya satışa sunuluyor.

Yeşil GYO İnnovia 4 satış fiyatları!

İnnovia 4 Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerde yüzde 1 KDV imkanı yer alıyor. Proje Yeşil GYO imzasıyla yükseliyor. İnnovia 4 satış fiyatları haberimizde yer alıyor.

Balat Suites Rezidans!

2015 yılı Mayıs ayında teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Balat Suites Rezidans, Bursa'da Özdilek’e 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. Proje daire alanları 70 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta 1 milyon 108 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ottomare Suites Residans projesinde daireler 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki konutlar 1 milyon 108 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta asıl ödeme 14 ay sonra!

Bakırköy sahil şeridindeki Ottomare Suites Rezidans projesi hem yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sağlıyor hem de asıl ödemeyi 14 ay sonra yapma fırsatı veriyor.

Ottomare Suites Rezidans yüzde 10 peşinat!

Ottomare Suites Rezidans projesi yüzde 10 peşinat ve taksit imkanı sunarak, konut sahibi olma şansı veriyor. Projenin Haziran ayında teslim edilmesi öngörülüyor. Proje toplamda 355 suisten oluşuyor.

Ottomare Suites Rezidans'ta yüzde 10 peşinatla!

Ottomare Suites Zeytinburnu Rezidans'ta teslimler 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek. Ottomare Suites'te toplam 355 adet Suites yer alıyor. Ottomare Suites Rezidans'ta banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor.

N5 Suites'te oturmadığın dönemde kirala kampanyası!

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından, Esenyurt'ta otel - rezidans konseptinde inşa edilen N5 Suites' te 'Oturmadığın dönemde kirala' yöntemi uygulanacak. Projede daire fiyatları 190 bin liradan başlangıç gösteriyor...

İnnovia Suites rezidans Haberi

İnnovia Suites rezidans

İnnovia Suites İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. İnnovia Suites Türkiye'nin ilk otel konseptli ve kira garantili rezidans projesinde teslimler Haziran 2014'te gerçekleştirilecek.


Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen İnnovia Suites projesinde ister kullanın ister ömür boyu kirasını alın ya da ister yarı fiyatına daire sahibi olun. İnnovia Suites Tuzla'da yıllık kira geliri yüzde 10 ila 12 aralığında değişiyor. 



İnnovia Suites Tuzla 


Tapu değeri 33 bin 250 TL kira değeri 290 TL

Tapu değeri 66 bin 500 TL kira değeri 580 bin TL 

Tapu değeri 95 bin TL kira değeri 875 bin TL 

Tapu değeri 157 bin TL kira değeri 1.450 TL 


İnnovia Suites Tuzla- İçmeler, seçkin bir tatil ortamını sağlıkla harmanlayarak sunan İstanbul'daki tek termal spa ve sağlıklı yaşam merkezi. İçmeler şifalı mineral suları,...