02 / 05 / 2024

İnnovia yeni kapmanya

İnnovia yeni kapmanya

İnnovia' da bir evden daha fazlasını sunan 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler alıcılarını bekliyor. İnnovia 4. Etap seçkin mekanları ile yaşama ayrı bir keyif katacak...

Innovia 4 mağdurlarından yeni eylem kararı! Her Pazartesi ve Perşembe Yeşil Plaza önünde toplanacaklar!

Parasını ödedikleri konutların teslim edilmemesi nedeniyle yıllardır adalet arayan İnnovia 4 mağdurları yeni eylem kararı aldı. İşte detaylar...

Yeşil GYO'dan Innovia 4 için yeni ruhsat başvurusu! Innovia 4 kaldığı yerden devam edecek!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, Esenyurt ilçesi Yeşilkent Mahallesi 2945 ada 59 parselde yer alan Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Yeşil GYO İnnovia 4 projesi ile ilgili o son dakika gelişmesi...

İnnovia Ispartakule Konutları'nda yeni 1+1'ler 135 bin TL'ye!

İnnovia Ispartakule'de yeni 1+1 daireler satışa çıkarıldı. 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor...

Innovia 2de residence özellikli yeni daireler satışa sunuldu! 93 bin TL'ye!

Y&Y GYOnun 14 bin konutluk dev projesi Innovia yeni bir fırsat sunuyor. Ev sahiplerine görülmemiş ayrıcalıklar sunan Innovia projesinin ikinci etabında residence özellikli yeni daireler satışa sunuldu

Innovia 2. etapta yeni daireler satışa çıktı! 93 bin TL'ye!

Y&Y GYO 'nun 14 bin konutluk dev projesi Innovia, size yeni bir fırsat sunuyor. Ev sahiplerine görülmemiş ayrıcalıklar sunan Innovia projesinin ikinci etabında yepyeni daireler satışa sunuldu...

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

İzmir'e yeni fuar alanı geliyor

Gaziemir'de planlanan yeni fuar alanı için birkaç ayda temel atılması bekleniyor.

Bosch'tan yeni akülü elektrikli el aleti

Bosch, daldırmalı kesim, pürüzsüz biçme ve zımparalama gibi birçok farklı uygulama için yeni bir akülü elektrikli el aletini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

İnnovia yeni kapmanya Haberi

İnnovia yeni kapmanya



İnnovia'da bir evden daha fazlasını sunan 1+1, 2+1, 3+1 daireler alıcılarını bekliyor. İnnovia 4. Etap seçkin mekanları ile yaşama ayrı bir keyif katacak. Farklı konseptiyle İnnovia Parti Evi, cafeleri ve restoranları ile yaşamın her anını sevdikleriniz ile değerlendirme imkanı sunuyor..


İnnovia Projesi Yeşil GYO tarafından hayata geçiriliyor. İnnovia son 4 yılda 8100 daire teslim etti. 95 bin metrekare peyzaj ve sosyal alana sahip. 


İnnovia 4. Etap İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Yeşil GYO İnnovia'da konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Beylikdüzü İnnovia 4. Etaptan konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faiz, banka kredisiz ve kefilsiz fırsat sunuluyor. 


İnnovia Beylikdüzü projesinde konut fiyatları 85 bin liradan başlangıç gösteriyor. Güne havuzunuzda yüzerek zinde bir...