06 / 05 / 2024

İnoksan NewYork bayisi

İnoksan NewYork bayisi

Endüstriyel mutfakta Türkiye'de sektör lideri olan İnoksan dünyaya pazarında da adından söz ettirmeye devam ediyor. İnoksan, New York’un Brooklyn bölgesinde açtığı Naskonix bayisi ile ürünlerini Amerika pazarıyla buluşturacak...

Cari işlemler dengesi eylül ayında 1.9 milyar dolar fazla verdi 

Cari işlemler dengesi, eylül ayında piyasanın üstünde gerçekleşerek 1,88 milyar dolar fazlalık gösterdi.. Buna göre, net hata ve noksan kalemi eylül ayında 208 milyon dolar olarak kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Togg'a teklif yağıyor! Bakan Varank açıkladı!

Bakan Varank, 'tip onayı' için birçok ülkede çalışmaların sürdüğünü söyledi. Varank "Ortadoğu'dan, Avrupa'dan 'biz bu aracı nasıl alabiliriz, nasıl bayisi olabiliriz' diye yoğun bir ilgi var" dedi.

Merkez Bankası'na zor sorular! Paranın kaynağı nedir? Neden sürekli artıyor?

Merkez Bankası'nın net hata noksan kalemi ilk 8 ayda 28 milyar dolarla rekor düzeye ulaştı. Peki bu paranın kaynağı ne? Hesaplara düzeltilerek aktarılması ve küçülmesi gerekirken neden sürekli tırmanıyor? Kulislerde konuşulan senaryolar neler?

İktisat profesöründen çok ciddi uyarı, hükümet IMF'ye gitmezse...

Prof.Dr. Esfender Korkmaz, Türkiye'nin dış borç ve cari açık sorunlarını net hata noksan kalemiyle çözmesinin mümkün olmadığını sorunun ciddi alınıp IMF ile bir program hazırlamaması halinde, Türkiye'nin dış borçlarını ödemede temerrüde düşeceğini söyledi.

Dolar ve altın patlamaya doğru gidiyor iddiası! Dolarda yeni zirve ne olacak?

TÜİK'in açıkladığı dış ticaret verisi, dolar öğüten Türk ekonomisinin döviz ihtiyacı ve net hata noksan kalemiyle gelen kaynağı belirsiz para, dolarda ve altının son çeyrekteki performansını nasıl etkileyecek? İşte beklentiler...

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

Nef'ten Beykoz ve Çekmeköy'e yeni proje!

Nef İcra Kurulu Üyesi Selçuk Çelik, "İstanbul'da Çekmeköy ve Beykoz'da yeni projeler için çalışmalarımız devam ediyor. NewYork ve Almati, Kazakistan'da iki yeni projemiz 2020'nin ilk çeyreğinde satışa çıkacak" diye konuştu.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Murat Macun, Bağ Pastanesi'ni icradan almış!

Bağ Pastanesi'nin eski sahipleri borçları nedeniyle icraya düşmüş. Pastane zinciri ve isim haklan da icradan satışa çıkmış. Sancaktepe şubesinin sahibi Murat Macun da ihaleye girmiş ve ihaleyi alarak bayisi olduğu zincirin sahibi olmuş.

Nef Newyork projesi ne oldu?

Nef Newyork projesi ile ilgili bir açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, "Boyumuzun ölçüsünü aldık."dedi.

Metrolara hastane modeli geliyor!

İnşaat halindeki hatlar ile metroda 430 kilometre uzunluğa yaklaşarak Londra ve Newyork’u geride bırakan mega kent İstanbul’da metro yapımında yeni bir uygulamaya geçiliyor.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Wyndham bu yıl 8 otel açacak!

Yeniden yapılanarak NewYork Borsası'na açılan Wyndham Hotels, dünyada satın alma fırsatlarına bakarken, Türkiye'de de otel sayısını 2020'de 100'e çıkartacak. Bu yıl 8 yeni otel açılması planlıyor. 

İnoksan NewYork bayisi Haberi

İnoksan NewYork bayisi

Endüstriyel mutfakta Türkiye'de sektör lideri olan İnoksan dünyaya pazarında da adından söz ettirmeye devam ediyor. İnoksan, New York’un Brooklyn bölgesinde açtığı Naskonix bayisi ile ürünlerini Amerika pazarıyla buluşturacak.


Endüstriyel mutfak sektörünün lideri İnoksan’ın yeni bayisi Naskonix, New York’un Brooklyn bölgesinde açıldı. Naskonix, İnoksan’ın endüstriyel mutfak ekipmanları başta olmak üzere uzmanlığı ile sektöre kazandırdığı ürün gruplarını da satışa sunacak.


İnoksan’dan görkemli açılış!

Naskonix’in Brooklyn Sunset Endüstriyel Park’da bulunan bayisinde gerçekleştirilen görkemli açılışa T.C New York Başkonsolosu Levent Bilgen, İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, Naskonix Yönetim Kurulu Başkanı Levent Demirgil, CEO Musa Çelik, Genel Müdür Hakan İnan, Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Yıldırım, Türk Amerikan Dernekleri temsilcileri ve Amerika endüstriyel mutfak sektöründen birçok yerli, yabancı misafir katıldı.

“Amerika hayalimizi gerçekleştirdik”


İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık...