07 / 07 / 2024

İnönü Stadyumu tarihçe

İnönü Stadyumu tarihçe

1939 yılında İstanbul Belediyesi, Dolmabahçe'de inşa edilecek stadyum için bir müsabaka açmayı düşünmüşse de bu fikirden vazgeçmiş. Stadyum planı, İtalyan Mimar Vietti Violi'ye havale edilmiş.

Altın ve gümüşte yükseliş bekleyenler dikkat! İslam Memiş tarih verdi! Yeni rekorlara hazır olun!

Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, bayramdan sonra altın fiyatlarının yükselişe geçeceğini söylemişti. Memiş, bu haftanın son gerileme haftası olduğu belirterek asıl yükseliş için tarih verdi.

Altın yükselişe geçti! Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? Çeyrek altı ne kadar? 4 Haziran altın fiyatları!

Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın ne kadar oldu? 4 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Renault Mayıs 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı! Ayda 16 bin 667 TL taksitle Captur fırsatı!

Otomotiv devi Renault Mayıs 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı. Söz konusu kampanyalar kapsamında peşinat ödemesi yapıldığı zaman 16 bin 667 TL taksitle Captur sahibi olunabiliyor. 

Doların 35 TL olacağı net tarih açıklandı! Dolar almak isteyenler acele edin!

Dolar/TL kurunun 35 TL olacağı tarih açıklandı. S&P'den son dakika dolar yorumu geldi. İşte doların yükselişe geçeceği tarih...

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Kia, Mart 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte kampanyalı Sportage, Stonic, Picanto, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyatlarını peş peşe  açıkladı. İşte kampanyalı Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları...

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Tebernüş Kireçci sordu: Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten takipçilerine '' Kiralarda yüzde 25 sınırı işe yaradı mı?'' sorusunu sordu. Peki vatandaş ne dedi? İşte gelen cevaplar...

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Tarlasına traktör alacak çiftçiler müjde! Türk Boğası temmuz ayı fiyatlarını peş peşe açıkladı!

Tarlasına ve bahçesine traktör almak isteyen çiftçiler temmuz ayı traktör fiyatlarını sorguluyor. Bu kapsamda Türk Boğası lakabı ile tanınan Tümosan Traktör fiyatlarını peş peşe açıkladı. İşte Temmuz 2023 fiyat listesi...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını ne kadar, kaç TL?

Altın ve dolar yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş tarih verdi! Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Piyasalardaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarının ters köşe olacakları tarihi açıkladı. Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

İnönü Stadyumu tarihçe Haberi

İnönü Stadyumu tarihçe

 


Yeni stadyum


Planın yapılması Vietti Violi'ye havale edilecek


  Belediye, Dolmabahçe'de yapılacak stadyum için beynelmilel bir müsabaka açmayı düşünmüştü. Fakat stadyumun bir an evvel tesisi arzu edildiğinden bu fikirden vazgeçilmiştir. Müsabaka hem zamanı, hem de masrafı istilzam etmektedir. Bunun için Ankara ve Manisa ile daha başka vilayetlerin stadlarını yapan B. Vietti Violi'ye bu işin havalesi muvafık görülmüştür. Esasen B. Violi evvelce belediyeye biri Dolmabahçe, diğeri de Yenibahçe için iki plan vermiştir.

  Dolmabahçe planı bu işe esas ittihaz edilecektir. Ancak bu planın üzerinde lüzumlu görülen noktalar etrafında bazı tadilat yapılması zaruri görüldüğünden Vali şehrimizdeki sporcuların da iştirakiyle bir toplantı yapacak ve...