17 / 05 / 2024

inönü üniversitesi dubleks konut

inönü üniversitesi dubleks konut

İnönü Üniversitesi, üniversite yerleşkesi içerisine yapılan ve sahiplerine teslim edilen 144 konuttan sonra şimdi de 72 adet "Dubleks Konut" için çalışmalara başlandı.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Uşak Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi Tasarım MYO akademik personel alıyor. Öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım şartları haberimizde…

Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı! İşte iPhone 14 22 Eylül 2022 fiyat listesi

İşte Hepsiburada'nın iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in 22 Eylül 2022 satış fiyat listesi... Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı. Peki iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in fiyatları ne kadar? İşte yanıtı…

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı.

Elinde altın olanlar için Ramazan Kurtoğlu'ndan son ikaz geldi! Aman dikkat! Bu tarihte altın fırlayacak...

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan elinde altın olanlar için son ikaz geldi! Altın bu tarihte fırlayacak...

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Meva Şehir için ön protokol imzaları atıldı!

Türk inşaat sektörünün önemli firmalarından Ünsal Group tarafından Özbekistan'da hayata geçirilen Meva Şehir projesi için ön protokol imzaları atıldı.

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Hasanoğlu İnşaat Beykoz projesi için ön talep topluyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, HSN Kentsel Dönüşüm markasıyla şehir merkezlerine yakın konumlarda inşa etmeyi planladığı nitelikli konutlar için ilk projesini 400 milyon TL proje yatırım bedeli ile Beykoz’da hayata geçirecek. Proje için ön talep toplanmaya başlandı.

inönü üniversitesi dubleks konut Haberi

inönü üniversitesi dubleks konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve İnönü Üniversitesi işbirliğiyle yaptırılması planlanan "İnönü Üniversitesi 2'inci Etap Toplu Konut Projesi" olarak adlandırılan 72 Adet "Dubleks Konut" için bilgilendirme toplantısı yapıldı. İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına inönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik de katıldı. Kısa bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini ve bu kapsamda II. Etap Dubleks Konut Projesi'ni başlattıklarını söyledi. 

Akademik ve idari personelin bilgilendirilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Abuzer Kalkan tarafından projeyi tanıtan bir sunum yapıldı. Konut başına düşen parsel alanının 500 metrekare olduğu ve 44 bin 439 metrekare bir alan üzerinde toplam 72 adet dubleks konutun inşa edileceği açıklandı. 274...