30 / 04 / 2024

İnovasyon şirketi 3M

İnovasyon şirketi 3M

İnovasyon şirketi 3M'in Çorlu Avrupa Serbest Bölgesi'nde inşasına başlanacak üretim tesisinin temel atma töreni Bakan Çağlayan'ın katılımıyla gerçekleştirildi...

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m İskele Sistemleri Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir ve Tolga Şahin ortaklığında kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Alpar İnovasyon Teknoloji Limited Şirketi bugün Maltepe'de Javad Alpar tarafından kuruldu.

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Basf İnovasyon Teknoloji Merkezi Limited Şirketi Pendik'te kuruldu.

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marıne Dynamıcs Patentli Sistemler Teknoloji Ve İnovasyon Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tareq Alı Mohammad Abulaban, M. Abdulrahman H Almuhana ve Zeki Arıtürk ortaklığında kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlbeyli İnovasyon İnşaat Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Doğan İlbeyli tarafından kuruldu.

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mig İnovasyon Teknoloji Boya Kimya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli Danıel Djordjevıc ve  Lokman Köksal tarafından kuruldu.

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polytech Plastik Geri Dönüşüm İnovasyon Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 1milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Han ve  Yusuf Muhammed Avcı tarafından kuruldu.

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Demir İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabri Paşayiğit Mimarlık İnovasyon Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabri Paşayiğit tarafından kuruldu.

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Erol Design İnovasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Erol tarafından kuruldu.

İnovasyon şirketi 3M Haberi

İnovasyon şirketi 3M

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, 3M'in Çorlu'daki yatırımının 3 yıl içinde 500 milyon doları bulacağını belirterek, ''5 yıl sonra 1 milyar doları bulacak bir ciro, 3-5 yıl içinde de 500 milyon doları aşacak bir ihracat projesinin ve binden fazla istihdam sağlayacak bir yapının temelini atıyoruz'' dedi. 

     Çağlayan, törende yaptığı konuşmada, bakanlığına bağlı 19 serbest bölge içinde, elde ettiği başarıyla, yatırımla ve ciroyla dördüncü konuma gelen ve kurulduğu 1996 yılından bu yana hacmini ve cirosunu 132 kez artıran Avrupa Serbest Bölgesi'ni kuran Kemal Şahin'e ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

     Türk özel sektörünün ve ülkenin önemli bir girişimcisinin yaptığı, üzerinde önemli firmaların bulunduğu, 1,7 milyar doları aşan iş hacmi, 2 binden fazla istihdamın sağlandığı bu bölgenin ileriki yıllarda çok daha...