05 / 05 / 2024

insa inşaat metropoint rezidans vaziyet planı

insa inşaat metropoint rezidans vaziyet planı

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer aldığı Metropoint Rezidans Avrupa yakası Güneşli'de konumlandırılıyor. Güneşli Metropoint Rezidans daire fiyatları bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kirazlı Koru Evleri'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

Sektörün iki önemli firması Mayra İnşaat ve Tanışlar İnşaat ve İstanbul Bağcılar'da ortak bir konut projesine 11 dönümlük arazi üzerine insa edilen 'Kirazlı Koru Evleri'nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Güneşli Metropoint Rezidans fiyatları! İnsa İnşaat tarafından yükseliyor!

Güneşli Metropoint Rezidans fiyatları kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Güneşli Metropoint Rezidans projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor

İndirimle moral bulan inşaatçı kampanyaya hız verdi

Vergi ve alım satım harçlarında yapılan indirimlerle moral bulan inşaat sektörü satışları canlandırmak için kampanyaya hız verdi.

Koray İnşaat Kral Hüseyin adına hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

insa inşaat metropoint rezidans vaziyet planı Haberi

insa inşaat metropoint rezidans vaziyet planı

Metropoint Rezidans projesi İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde yükseliyor. Güneşli Metropoint Rezidans daire fiyatları öncesinde projenin genel özelliklerini aktaralım. 


2 blok olarak inşa edilen Metropoint Rezidans, İnsa İnşaat imzasını taşıyor.  Sauna, fitness center, buhar odası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları İnsa İnşaat Metropoint Rezidans projesi tarafından sağlanan sosyal olanaklardan birkaçını oluşturuyor. 


Güneşli Metropoint Rezidans daire fiyatları!

Güneşli Metropoint Rezidans daire fiyatları için 0212 630 55 55 numaralı satış ofisi telefonu ile irtibata geçiliyor.


İnsa İnşaat Metropoint Rezidans vaziyet planı kapsamında 84 adet daire ve 18 adet dükkan bulunuyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde ayrılıyor.


5 bin 800 metrekare arsa alanına sahip olan Metropoint Rezidans dahilindeki  2+1 daireler 105 metrekare, 3+1 daireler 135 metrekare alana sahip. Metropoint Rezidans...