26 / 07 / 2024

inşaat 2015te küçüldümü

inşaat 2015te küçüldümü

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) tarafından açıklanan 2015 1. çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Atatürk Havalimanı’nın yanındaki 60 dönümlük dev arazi konut inşaatına açıldı!

Milyon dolarlık pistleri kırılarak millet bahçesine dönüştürülen Atatürk Havalimanı’nın yanında yıllardır boş duran arazi rezerv yapı ilan edildi ve konut ile ticari birim inşaatına açıldı. İşte detaylar...

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askent Grup İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Saniye Yiğit, Selçuk Kılıç ve Serkan Aras ortaklığında kuruldu.

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Güven tarafından kuruldu.

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi kuruldu!

Yuem İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Emre Genç ve Yusuf Genç ortaklığında kuruldu.

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Lutfi ve Zeyd Lutfi ortaklığında kuruldu.

İnşaat malzemeleri ihracatı Kasım 2022'de 2,57 milyar dolar oldu! 

Türkiye İMSAD tarafından her ay hazırlanan Dış Ticaret Endeksi’nin 2022 Kasım sonuçları açıklandı. Buna göre; inşaat malzemeleri ihracatı Kasım 2022'de 2,57 milyar dolar oldu. İşte ayrıntılar...

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aras tarafından kuruldu.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. İntek İnşaat Petrol Dağıtım Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı.

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgü Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Tasarım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı.

inşaat 2015te küçüldümü Haberi

inşaat 2015te küçüldümü

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, 2015 Birinci Çeyrek Büyümesinin yüzde 2,3 olarak açıklandığını belirterek, “TUİK tarafından 2015 1. çeyrek büyüme hızı beklentilerin oldukça üzerinde yüzde 2.3 olarak açıklanmıştır. Buna göre üretim tarafında imalat sanayi yüzde 0.8, tarım yüzde 2.7 büyümüş, inşaat yüzde 3.5 oranında küçülmüştür. Hizmet sektörü yüzde 4.1 büyüme kaydederken ticaret yüzde 1, ulaştırma yüzde 1.1, bilgi ve iletişim yüzde 9.2, konaklama yüzde 4.8, finans sektörü yüzde 6.7, eğitim yüzde 6.3, sağlık yüzde 4.5, gayrimenkul yüzde 4.1, dolaylı mali aracılık hizmetleri yüzde 9.6 oranında büyümüştür. İhracat yüzde 0.3 oranında azalmış, ithalat yüzde 4.1 oranında artmış olduğundan dış ticaret büyümeye negatif katkı yapmıştır” ifadelerini kullandı. Büyümede ağırlıklı payın finans sektöründe olduğunu bildiren Çetin,...