03 / 05 / 2024

inşaat artaş

inşaat artaş

Artaş Grubu, Topkapı’da Kale Endüstri Holding’in arazisinde konut ağırlıklı karma proje Avrupa Konutları Kale’ye 650 milyon TL yatırım yapacak. Projede satışa başlayan Artaş, gayrimenkul yatırım ortaklığı kurmayı planlıyor.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe kaliteli dönem başladı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, inşaat sektöründe gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Çetinsaya'nın ''inşaat sektöründe güçlü yönler, zayıf yönler, fırsatlar'' konulu yazısı...

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

İnşaat sektörü 2019'da daha hareketli olacak!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, "2019 yılının gerek ekonomimiz, gerekse inşaat sektörü açısından geride bıraktığımız yıla kıyasla çok daha hareketli olacağı aşikar" dedi...

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...

Artaş ve Demir İnşaat'tan Hadımköy'e ortak proje geliyor!

İnşaat sektörünün iki firması Demir ve Artaş, ortak proje için çalışmalara başladı. Demir İnşaat, Artaş’ın Hadımköy arazisinde 250 milyon TL’lik proje inşa edecek.

İnşaat sektöründe büyüme devam etti!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, FETÖ'nün 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişimi öncesi ve sonrası Türkiye ekonomisinin ve inşaat sektörünün durumunu değerlendirdi.

Türkiye, inşaat sektörüyle 2023 hedeflerine ilerliyor!

İnşaat sektörü istikrarını sürdürüyor. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Ülkemiz, ekonominin tüm aksları ve lokomotif konumundaki inşaat sektörü ile 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor'' diye konuştu.

Süleyman Çetinsaya: Türkiye inşaat sektöründe güçlü!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Türkiye'de inşaat sektörünün istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü belirterek " Türkiye'nin önünü hem ekonomik, hem de stratejik atılımlar anlamında açık görüyoruz" dedi.

Artaş İnşaat'tan 3 bin yeni konut!

İstanbul’da 5 projesi devam eden Artaş İnşaat 2017’de 5 yeni proje için daha düğmeye basacak. Yeni projelerinde 3 bini aşkın konut bulunacağını belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “10 projede 2.8 milyon metrekare inşaat alanında çalışacağız." dedi.

Artaş İnşaat'tan 5 yeni proje!

İnşa çalışmaları devam eden 5 ve yeni yılda başlayacağı 5 yeni projesiyle yatırımlarına daha da ağırlık veren Artaş İnşaat, toplam 2 milyon 825 bin metrekare inşaat alanında çalışmalarını sürdürecek. Projelerin toplam satılabilir alanı ise 1 milyon 530 bin metrekareyi bulacak.

Artaş İnşaat 2017'ye hızlı girecek!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yeni yılın ilk 6 ayında Türkiye ekonomisinin istikrarlı bir çizgi yakalayacağını belirterek, "2023 hedeflerimize yaklaşırken, inşaat sektörünün temsilcileri olarak da bizlere büyük görev düşüyor. Bizler bu bilinçle yatırımlarımıza daha da ağırlık vere

Artaş İnşaat AVM'lerinde kirayı TL cinsine çevirdi!

40 yıla yakın süredir inşaat, turizm ve AVM alanlarında faaliyet gösteren Artaş İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile bünyesindeki ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM’lerinin kiralarını TL cinsine çevirdi.

inşaat artaş Haberi

inşaat artaş

Avrupa konutları markalı konut projelerinin yatırımına devam eden Artaş Grubu, Avrupa Konutları Kale’nin lansmanını yaparak satışlarını başlattı. Kale Kilit’in Topkapı’daki arsası üzerinde, Artaş Grubu imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, 650 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. 5.200 ön talep aldıklarını belirten Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, satış için endişelerinin olmadığını birkaç hafta içinde konutları satabileceklerini söyledi.


Artaş Grubu, bugüne dek hayata geçirdiği Avrupa Konutları markalı 10 bin konut sattı. 599 daire, 52 ofis ve 30 dükkanın yer aldığı projede, ortalama metrekare fiyatı ise 7 bin lira. Projede, 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen daireler, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle alıcı buluyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Temmuz 2016’da yapılacak.


Hasılat paylaşımı

Kale Endüstri Holding ile hasılat paylaşımına gideceklerini...