02 / 05 / 2024

inşaat büyüyor

inşaat büyüyor

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, bu yıl Türkiye ekonomisinin yüzde 3.5 oranında büyüyeceğini tahmin ederek “Buna karşın inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü ise yüzde 4.5-5 oranında büyüme gösterecek” dedi.

Çin'de emlak krizi giderek büyüyor! Dev gayrimenkul şirketi zorda!

Aldığı krediyi ödeyemeyen Çin’in en büyük emlak ve gayrimenkul şirketi olan Country Garden tasfiye dilekçesiyle karşı karşıya... 

Ev sahibi ve kiracı krizi gittikçe büyüyor! İşin içine şimdi de silahlar girdi!

Konut sahibi ve kiracı sorunların gittikçe büyüyor. Bugün Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ev sahibi ile kiracı arasında kavga çıktı. Kavgada silah sesi duyulması üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları gittikçe büyüyor! Ev sahibi kiracısının ikametgahını sildirdi!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar gittikçe büyüyor. Antalya'da bir ev sahibi kiracısını tahliye etmek için ikametgahını sildirdi. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

İki büyük dünya devi arasında yaşanan ‘çip savaşı’ büyüyor

Amerika ile Çin arasında yaşanan ‘çip savaşı’ büyüyor. Çip savaşında ABD ve Çin arasında yaşanan gerilim, Çin'in elektronik şirketi Micron'a getirdiği yasakla beraber artarak devam ediyor.

Çin’de mortgage boykotu büyüyor! İşte son dakika gelişmeleri!

Çin'de gayrimenkul projelerin tamamlanmamasını protesto eden konut müşterilerinin başlatmış olduğu git gide boykot büyüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, son olarak ödemelerini alamayan tedarikçiler de emlak şirketlerini boykot etmeye başladı.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Şahinbey Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına devam eden Şahinbey Belediyesi tarafından Fidanlık Mahallesi’ne inşa ettirilen Fidanlık Sosyal Tesisi'nin inşaatı büyük ölçüde tamamlandı.

Aktüre İnşaat Büyükçekmece Emlak şubesi açıldı!

Aktüre Otomotiv Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Emlak Şubesi 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Fitch Türkiye için 2019 büyüme tahminini yukarı yönlü revize etti!

Fitch Ratings, bugün yayınladığı 'Global Ekonomik Görünüm' raporunda Türk ekonomisi için 2019 büyüme tahminini yukarı yönlü olacağını ifade etti. Fitch, Dolar/TL kurunun 2019 sonunda 6.00 TL, 2020 yılında ise 6.60 TL olacağını düşünüyor.

inşaat büyüyor Haberi

inşaat büyüyor

Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, bu yıl Türkiye ekonomisinin yüzde 3.5 oranında büyüyeceğini tahmin ederek “Buna karşın inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü ise yüzde 4.5-5 oranında büyüme gösterecek” dedi. Türkiye’nin önde gelen 80 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 derneği ile sektörün çatı örgütü olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (Türkiye İMSAD) yılın ilk ekonomi toplantısında ‘2015’te Türkiye ve Dünya Ekonomisini Neler Bekliyor?’ konusu gündeme taşındı. Türkiye İMSAD’ın 2015 yılı büyüme öngörülerinin açıklandığı toplantıya, iş dünyası ve inşaat malzemeleri sanayinin 100’ün üzerinde temsilcisi katıldı. Açılış konuşmasını yapan Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener, ekonomide yüzde 3.5, inşaat sektöründe yüzde 4.5, inşaat malzemeleri sektöründe ise yüzde 4.5-5 oranında büyüme öngördüklerini belirtti. Yetişener, “Geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz İnşaatta Kalite Zirvesi’nde ‘2014 zor...