28 / 04 / 2024

inşaat denetimleri istanbul

inşaat denetimleri istanbul

İSTANBUL, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 45 ilde, devam eden inşaat projelerine yönelik denetimleri, ülke genelindeki şok gerçeği ortaya çıkardı. Denetimlerde 4 inşaattan 3'ü mühürlendi...

Kanal İstanbul'un inşaatı nedeniyle İstanbul'da yaşanacak sıkıntılar mecliste!

Kanal İstanbul Projesi'nin inşaatı süresince İstanbul trafiğinde yaşanacak sıkıntılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karden İnşaat Self İstanbul fiyatları!

Karden İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Self İstanbul projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Karden İnşaat Self İstanbul fiyatları 307 bin 100 TL'den başlıyor.

İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattı!

İstanbul'da inşaatı devam eden 7 raylı sistem hattı bulunuyor. Metro projeleri gayrimenkul fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Ev almadan önce mutlaka inceleyin.

İstanbul Valiliği'nden 3 okulda yeniden inşaat ihalesi!

Küçükçekmece'deki Sefaköy 100. Yıl İlkokulu ve Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kağıthane'deki Zuhal İlkokulu için yeniden yapım inşaat ihalesi düzenleniyor..

RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ, RTÜK İstanbul Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı için ihale düzenliyor. RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta gerçekleşecek.

İnşaat denetimleri arttı!

Kozan Belediyesi inşaat sektöründeki denetimlerini sıklaştırdı. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulan teknik ekip yeni imar planının büyük bir kısmının yürürlüğe girmesiyle göreve başladı.

Okkalar İnşaat'ın İstanbul projeleri büyük ilgi gördü!

Okkalar İnşaat, yeni projelerini ‘Arma’ serisi adı altında topluyor. Şirket, üçü İstanbul’da biri Konya’da olmak üzere dört yeni proje inşa edecek.

Salihlili inşaatçılardan İstanbul ziyareti!

Salihlili inşaatçılar İstanbul'da CNR'da düzenlenen UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fuarı ile TÜYAP tarafından organize edilen Kapı ve Pencere Fuarları'na katıldı.

Baysas inşaat İstanbul 216 Konutları'na yoğunlaştı!

Baysas inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, konut alıcılarının beklentilerini tam anlamıyla karşılamak ve onlara kusursuz hizmet sunmak amacıyla İstanbul 216 Konutları projesini tamamlayana kadar onun üzerinde yoğunlaşma kararı aldıklarını söyledi.

Okkalar İnşaat'tan İstanbul'a 3 yeni proje!

Konya'nın en büyük inşaat firmalarından Okkalar İnşaat, Türkiye'ye değer katacak projeler üretmeye devam ediyor. Ömer Faruk Okka: Konya'da Armakent adında 230 konutluk yeni bir projemiz var. İstanbul'da da 3 adet yeni projemiz var." dedi.

İstanbul’un yeni havalimanının inşaatı hızla ilerliyor!

Dünyanın en büyük havalimanlarından defalarca daha büyük olacak İstanbul’un yeni havalimanı inşaatı hızla ilerliyor. Hızlı tren ve metro bağlantısı olacak havalimanının toplamda 5 kuzey-güney ve 1 adet doğu-batı yönlü pisti olacak.

Karden İnşaat Self İstanbul satılık!

Karden İnşaat Self İstanbul projesi için ön talep süreci başladı. Esenyurt Haramidere'de yer alan Self İstanbul Evleri'nin fiyatları henüz netleşmedi...

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açılıyor!

İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde, inşaat sektöründeki gelişmeler dikkate alınarak yeni bir bölüm açıldı. İnşaat Mühendisliği Bölümü, 2016-2017 döneminde ilk kez öğrenci kabul edecek.

inşaat denetimleri istanbul Haberi

inşaat denetimleri istanbul

İSTANBUL, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 45 ilde, devam eden inşaat projelerine yönelik denetimleri, ülke genelindeki şok gerçeği ortaya çıkardı. 

Kısa aralıklarla meydana gelen bu kazaların ardından, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik yeterli denetim yapılmadığı gerekçesiyle, en çok eleştiriyi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı aldı. Bakanlık müfettişlerinin geçen ekim ayı içerisinde aralarında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 45 ilde, devam eden inşaat projelerine yönelik denetimleri, ülke genelindeki şok gerçeği ortaya çıkardı. Müfettişler, özellikle inşaat sektörünün en fazla geliştiği bölgelerde denetimlerde bulundu. Ekim ayındaki incelemelerde 2 bin 87 inşaat denetlendi. Bu inşaatlardan, işçilerin güvenlik ve barınma koşulları gibi yaşamsal öneme sahip şartların hiçbirisini yerine getirmedikleri saptanan bin 610'una mühür vuruldu. Denetlenen proje sayısına göre, mühür vurulan inşaatların oranı...