27 / 04 / 2024

Okkalar İnşaat'ın İstanbul projeleri büyük ilgi gördü!

Okkalar İnşaat'ın İstanbul projeleri büyük ilgi gördü!

Okkalar İnşaat, yeni projelerini ‘Arma’ serisi adı altında topluyor. Şirket, üçü İstanbul’da biri Konya’da olmak üzere dört yeni proje inşa edecek.



Okkalar İnşaat’ın Başkanı İbrahim Okka, “Sektörde 40 yıllık deneyimi bulunan şirketimiz bugüne kadar 1 milyon metrekarenin üzerinde konut projesi, iş merkezi ve ticari bina inşa etti. 2017’ye de hedef büyüterek girdik. İstanbul’da Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde, Konya’da ise Arma Kent olmak üzere dört yeni projeyi inşa edeceğiz” diye konuştu.



Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka ise şunları söyledi: “Dört yeni projeyi 190 milyon liralık yatırımla hayata geçiriyoruz. İstanbul’da inşa edeceğimiz Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde projelerimizi Mart ayıyla beraber satışa sunduk ve projelerimiz şimdiden büyük ilgi gördü. Yıl sonuna kadar da projelerin tamamının satışını gerçekleştireceğiz.”



Kartal’da 5 bin metrekarelik bir alana inşa edilen Arma Menta, Aydos Ormanı’nın yanı başında yer alıyor. Projede, 158 konut ve 9 ticari alan inşa edilecek. Maltepe’deki Arma Modern, 8 katlı tek bloktan oluşuyor. Kadıköy, Göztepe’de yer alan Arma Cadde projesi ise, tek blokta, 2+1 konseptli 24 daireden oluşuyor. Konya’nın Selçuklu İlçesi’nde yer alan Arma Kent projesi, 3 blokta 230 daire olarak yükseliyor.




Milliyet 


Geri Dön