06 / 05 / 2024

inşaat dernekleri zirvesi

inşaat dernekleri zirvesi

Sektörün tüm temsilcilerinin katılacağı İnşaat sektörü zirvesi Ankara'da toplanıyor. Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği koordinasyonunda düzenlenen zirvede masaya yatırılacak.

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...

Yapay zeka inşaat sektörünü de dönüştürecek!

Yapay zeka ile makine öğrenmesi teknolojilerinin inşaat sektörünü nasıl dönüştüreceği ve ‘üretken tasarım' kavramının sunduğu olanaklar Autodesk'in ‘İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde tartışıldı...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

İnşaat Bilgi Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat Bilgi Zirvesi, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (fib) Türkiye Temsilciliği tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı. Deprem konusunun değerlendirildiği zirveye birçok uzman katılım sağladı...

Aygen Erkal: İnşaat sektörü en fazla ihracat gerçekleştiren 3'ncü sektör!

Uluslararası Standardizasyon Zirvesi'nde konuşan Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği (İMSAD) Genel Sekreteri Aygen Erkal, TÜİK'in inşaat sektörüyle ilgili raporu için, "İnşaat malzemeleri sektörü, otomotiv ve hazır giyimden sonra en fazla ihracat gerçekleştiren 3. sektör." dedi..

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi düzenlendi!

GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi  Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. İnşaat sektörü geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlı bir şekilde irdelendi. 

Ferdi Erdoğan: İnşaat sektörü büyümeye devam ediyor!

Boğaziçi Üniversitesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen İnşaat Ekonomisi Zirvesi'nde, sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi. Zirvede "Çanlar Kimin İçin Çalıyor? Daha İyi Bir 2018 için Neler Yapılmalı?" başlıklı sorulara yanıt arandı.

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim'de Boğaziçi’nde!

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017'de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor.

2017 inşaat sektörünün altın yılı olacak!

Türkiye inşaat sektörünün platformlarından biri olan Marka Şehirler Zirvesi 2017, İstanbul’a gelen birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu.

Gayrimenkul sertifikalarından inşaat sektörüne doping etkisi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uludağ Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikası ihracına hem küçük hem de büyük yatırımcılardan ciddi bir talep geleceğini belirtti. Turan, gayrimenkul sertifikalarının inşaat sektörüne önemli bir finansman imkanı sağlayacağını müjdeledi.

Gendpro'da inşaat yatırım imkanları üzerinde duruldu!

Endonezya Global Profesyonel Müteşebbisler (Gendpro) İş Adamları Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı. Gendpro Başkanı Ivan Kurniawan Gendpro olarak özellikle inşaat yatırım imkanları üzerinde durduklarını belirtti.

inşaat dernekleri zirvesi Haberi

inşaat dernekleri zirvesi

Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektörü, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği koordinasyonunda düzenlenen zirvede masaya yatırılacak.


Sektörün tüm temsilcilerinin katılacağı “İnşaat Sektörü Zirvesi”nde, son dönemde yurtdışında da büyük atılım gerçekleştiren sektörün, sorunlarının ele alınması; dünyaya öncülük eden, yüksek standartlarda sağlıklı bir yapıya kavuşturulması hedefleniyor


İnşaat sektörü, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Müteahhitler Birliği organizasyonuyla Ankara’da 27 Ocak Salı günü düzenlenecek İnşaat Sektörü Zirvesi’nde tüm yönleriyle masaya yatırılacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun himayesinde düzenlenecek zirvede, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilmesi planlanan büyük altyapı projeleri, ulaşım, enerji yatırımları, kentsel dönüşüm hamlesi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleriyle büyük bir potansiyele sahip inşaat sektörünün sorunlarına kalıcı ve sağlıklı çözümler üretilmesi hedefleniyor. 


İnşaat Sektörü Zirvesi, yurtiçinde ve yurtdışında fırsatların iyi değerlendirilebilmesi, ihtiyaç duyulan yapısal değişimlerin belirlenmesi ve mevzuatın detaylı bir şekilde ele...