11 / 05 / 2024

inşaat dış cephe platformları

inşaat dış cephe platformları

İnşaat firmaları iz kazalarının önüne geçmek için kurma iskele yerine dış cephe platformlarını kullanıyor...

Limak İnşaat, 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 50'nci sıraya yükseldi!

Limak İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 2021'e göre 6 basamak birden yükseldi ve 50. sırada oldu. İşte ayrıntılar...

Limak İnşaat dünyanın en büyük 61'nci müteahitlik şirketi oldu!

Limak İnşaat, Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record'un (ENR) hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2020 listesinde 2019 yılına kıyasla 6 basamak birden artarak 61’inci sıraya yerleşti.

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

I3PE İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Moncef Ben Yarou tarafından kuruldu.

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora Dizayn Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kayacı ve Ömer Erkendoğdu ortaklığında kuruldu.

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Distance İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Youssef tarafından kuruldu.

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tesma İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Anthony Oluwagbemıga tarafından kuruldu.

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RTM Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjde Coşkun tarafından kuruldu. 

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiyad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahador Mahmoudi ve Behzad Mahmoudi ortaklığında kuruldu.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Babak Bargezar ve Hamid Ghodsırad ortaklığında kuruldu.

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line İç Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Kaplan tarafından kuruldu.

Organize Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Organize Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karakuş ve Mustafa Karakuş ortaklığıyla  kuruldu.

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile A. Mohamed Hasan Omairan, M. Hussein Saleh Al-Hamidi ve Mustafa Hassan A. Busati ortaklığında kuruldu. 

inşaat dış cephe platformları Haberi

inşaat dış cephe platformları

İnşaat şirketleri kurma iskele yerine dış cephe platformlarını kullanmaya başladı, iş kazalarından ölümlerin azaltılması ve işçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi yönünde yasal düzenlemelere hazırlandığını ifade eden Aray Dış Ticaret ve Pazarlama Genel Müdürü Atilla Kırşan, konuyla ilgili şunları söyledi: "İş sağlığı ve güvenliği için kurma iskelelerin yerini daha güvenli olan dış cephe platformları alıyor. Dış cephe platformları kurulum kolaylığı ve her zemine uyum sağlayan yapısıyla şantiyelerin çok daha kısa sürede işlerini bitirmesini sağlıyor. Çelikten yapılan dış cephe platformları, ahşap kurma iskelelere göre çok daha dayanıklıdır."


Vatan...