03 / 05 / 2024

İnşaat Ekonomisi Zirvesine kimler katılacak

İnşaat Ekonomisi Zirvesine kimler katılacak

Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminler paylaşılacak.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İnşaat ekonomisi AR-GE yaratıyor!

Fortune Dergisi'nden Kerem Özdemir'in yazısına göre Türkiye Ekonomisinin gelişmesi için atılması gereken adımların ters yönde gitmemize neden olan inşaat ekonomisi de AR-GE yaratıyor. Bunların iyi örnekleri var...

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi düzenlendi!

GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi  Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. İnşaat sektörü geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlı bir şekilde irdelendi. 

Ferdi Erdoğan: İnşaat sektörü büyümeye devam ediyor!

Boğaziçi Üniversitesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen İnşaat Ekonomisi Zirvesi'nde, sektörün önde gelen isimleri bir araya geldi. Zirvede "Çanlar Kimin İçin Çalıyor? Daha İyi Bir 2018 için Neler Yapılmalı?" başlıklı sorulara yanıt arandı.

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim'de Boğaziçi’nde!

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017'de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor.

Rönesans İnşaat gözünü dünyanın zirvesine dikti!

Türk inşaat şirketi Rönesans İnşaat, dünyanın en büyük uluslararası müteahhitlik şirketleri sıralamasında hızla yukarıya tırmanıyor. Rönesans İnşaat'ın kısa vadeli hedefi, ilk 10 şirket arasına girmek.

İzmir'de kentsel dönüşüm kent ekonomisi için büyük bir avantaj!

İnşaat sektörün önde gelen isimleri, İzmir'de kentsel dönüşümün kent ekonomisi için büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Boğaziçi Üniversitesi inşaat ekonomisi zirvesi 13 Ocak'ta!

13 Ocak Çarşamba günü Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan İnşaat Ekonomisi Zirvesi, Türkiye’de inşaat sektörü konusunda öncü bir etkinlik olma iddiasıyla yola çıkarak büyük isimleri bir araya getirecek.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

GYODER’in desteğiyle 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, ‘İnşaat Sektörü'nün; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlıca incelemeyi amaçlıyor.

İnşaat sektörünün lokomotifi Anadolu müteahhitleri!

Tüm İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörün lokomotifinin Anadolu Müteahhitleri olduğunu, Ankara'da yapılan inşaat zirvesine kendilerinin davet edilmesinin statükocular tarafından engellendiğini belirtti.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

İnşaat Ekonomisi Zirvesine kimler katılacak Haberi

İnşaat Ekonomisi Zirvesine kimler katılacak

Boğaziçi Üniversitesi bu yıl ilk kez GYODER işbirliğiyle düzenlediği İnşaat Ekonomisi Zirvesi ile sektörün nabzını en yetkin isimlerle tartışacak.


Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminlerin paylaşılacağı zirvede, ‘’Ekonominin Yükselen Değerleri’’, ‘’Gayrimenkul Sektöründe Yeni Finansman Enstrümanları’’, ‘’Mimari ile Nasıl Fark Yaratırız?’’, ‘’Yeşil Binaların Verimlilikte İnşaat Ekonomisine Katkısı’’, ‘’Kentlerin Dönüşümü Ve Yaşamların Değişimi’’ konularını masaya yatıracak.


Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Yönetim Merkezi Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray’ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan zirveye; GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, SOYAK CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, GYODER Başkan Yardımcısı Füsun Yılmaz Phillipson, İŞGYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün ve Bloomberg HT TV Genel Yayın Yönetmeni...