05 / 05 / 2024

inşaat fakültesi için öğretim üyesi ilanı

inşaat fakültesi için öğretim üyesi ilanı

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliği kapsamının ilgili maddelerine göre fakültenin inşaat bölümü için öğretim üyesi alacak...

İTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Demir vefat etti!

İTÜ İnşaat Mühendisliği bölümü 1982 mezunu, İTÜ İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Demir, Kovid-19 nedeniyle vefat etti. İTÜ Rektörlüğü taziye ilanı yayınladı.

İstanbul depremi için seferberlik çağrısı!

Deprem uzmanları, İstanbul için ürküten deprem uyarılarında bulunuyor ve depremin kapıda olduğunu belirtiyor. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, İstanbul'da beklenen depreme ve deprem hazırlıklarına ilişkin konuştu.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

İMO'dan İnşaat Mühendisliği bölümleri için öneri!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Taner Yüzgeç, inşaat mühendisliği fakültelerinden 'riskli mezunlar' çıktığını belirtti. 

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

İÜ Diş Hekimliği Fakültesi için yer tahsisi yapılamaması hastaları mağdur ediyor!

5.8’lik depremden sonra boşaltılan İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi için henüz yer tahsisi yapılamaması öğrencileri olduğu kadar hastaları da mağdur ediyor

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı bitiyor!

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Kepez ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Aralık'ta tamamlanıyor!

Türkiye’deki en yüksek puanla bu yıl ilk öğrencilerini alan ÇOMÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin inşaatında sona yaklaşıldı. Projenin Aralık'ta tamamlanması planlanıyor.

Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatı tam gaz!

Samsun Bafra'da Arslan ailesinin inşa ettirdiği Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatında son viraja girildi.

Adıyaman Üniversitesi yeni fakülte için inşaat başladı!

Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi yeni binası yapım çalışmaları devam ederken, inşaat alanına temel betonu döküldü.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde inşaat devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, yapımı devam eden Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı.

inşaat fakültesi için öğretim üyesi ilanı Haberi

inşaat fakültesi için öğretim üyesi ilanı
Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, inşaat fakültesi için 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre Öğretim Üyesi alacak.


Adayların Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve atanma kriterleri Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan ''Yıldız Teknik Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Ölçütlerine'' uygun olmaları gerekmektedir.


Detaylı bilgi için